Innersense lancerer eksklusiv glans til håret

Det prisvindende og naturlige hårplejebrand Innersense Organic Beauty udvider nu deres sortiment med den nye I Create Shine - et nyt eksklusivt serum, der skaber glans i håret. Dette økologiske serum kan anvendes af alle hårtyper, og tilfører en uimodståelig glans til enhver frisure.

"Udvikling af produkter, der er essentielle for hårets sundhed, er en vigtig mission for os. Vi er glade for, at vi nu kan annoncere vores anden nye produktlancering i år" siger Greg Starkman, medstifter af Innersense Organic Beauty. ”Det tog os 3 år at skabe denne lette formel, der udnytter planteolier til at nære og beskytte alle hårtyper og teksturer."

Denne eksklusive formel vil, med sin lette blanding af koldpressede planteekstrakter, absorberes hurtigt i hårstråene og give håret en skøn glans.

Vigtigste ingredienser:

Blødgørende macadamia- og tranebærfrøolie forsegler en glansgivende fugt i håret og reducerer krus.  Antioxidantrig solsikke- og sesamolie fungerer som et skjold mod skader.

Duftnoter:

Lotusblomst giver antioxidante egenskaber til et glat og glansfyldt hår, og den lette duft fremmer en fornemmelse af afslapning og sindsro.

Innersense Organic Beauty har for nyligt opnået deres klimaneutrale certificering, hvilket betyder, at de både har og vil fortsætte med 100% at opveje deres kulstofudledning, samtidig med at de reducerer udledningerne over tid.