Lyserød rensedrøm fra Evolve

Evolve Beauty er nu klar til at udvide sortimentet af ansigtsrens. Det seneste skud på stammen er den nye Kalahari Dream Cleansing Oil, som er en lyserød ansigtsrenseolie, der renser huden i dybden uden at efterlade den fedtet. Den fjerner makeup let som ingenting – selv genstridig øjenmakeup – mens den nænsomt nærer huden.  Rensen kan desuden anvendes af alle hudtyper.  Kalahari Dream Cleansing Oil vækker sanserne med sin diskrete frugtige duft, som gør den perfekt til hverdagsforkælelse af huden.

Renseolien masseres nænsomt ind i tør hud, og når der tilføres vand, forvandles den til en cremet rensemælk, som let kan skylles af.  Huden efterlades renset, fugtet og opfrisket.

Kalahari Dream Cleansing Oil består blandt andet af planteudledt squalene, som er en mættet og stabil kulbrinte, der findes naturligt i huden. Det er enestående til at tilføre og fastlåse fugt i huden, som dermed også forbedrer hudens smidighed. Derudover er Kalahari melonkerneolie at finde i formlen, som bidrager med både fugtgivende og hudplejende egenskaber. Olien er desuden også meget rig på Omega 3. Den smukke lyserøde farve er udledt af den beroligende lyserøde indigo i formlen, som desuden hjælper med at berolige, fugte og fremme en sund glød i huden.

Som navnet antyder, så er denne nyhed uden tvivl en ren rensedrøm. Den flotte lyserøde farve og den vanedannende duft kombineret med en yderst effektiv formel gør den uden tvivl til en af vores favoritter!