Hudplejeforlængende makeup hitter – bliv klogere på fordelene

Hvor mange timer om dagen, bruger du makeup? Som makeup-bruger ved du nok godt, at det hurtigt tæller op til at være mange timer. Hvorfor ikke få det bedste ud af de timer? Hudplejeforlængende makeup er et relativt nyt begreb, men det har uden tvivl taget skønhedsbranchen med storm – og det forstår vi godt! Det danner bro mellem hudpleje og makeup, for at give din hud den bedste pleje og næring døgnet rundt.

Hvad er hudplejeforlængende makeup?

Hudplejeforlængende makeup fungerer som normal makeup gør, forskellen er bare, at det er skabt med ingredienser, der plejer huden. Mens meget makeup er designet til at få dig til at se godt ud på kort sigt, så er der ikke nødvendigvis taget højde for, at huden har behov for at kunne ånde gennem dagen. Ved at dække huden til i tung konventionel makeup dag efter dag, kan du på sigt opleve problemer med eksempelvis urenheder, irriteret hud, tilstoppede porer og for tidlig aldring. Ved at benytte hudplejeforlængende makeup vil hudens sundhed i stedet forbedres over tid, mens makeuppen lægger et let lag af dækning og farve til et frisk look.

Det naturlige look

Tager man et kig på nutidens makeup trends, er der ingen tvivl om, at et naturligt look med en naturlig smuk glød hitter. Huden skal se sund ud – men samtidigt vil vi gerne have lidt remedier til at dække de værste af urenhederne. Der kan hudplejeforlængende makeup give en disket dækning på huden samt et let touch af farve på læber og kinder, alt imens at det arbejder med huden, for at skabe de bedste vilkår for den. Et eksempel på dette er den populære Super Serum Skin Tint SPF 30 fra ILIA. Det er et rent, let dækkende, tonet mineralsk SPF-30 serum, som blander makeup, solbeskyttelse og hudpleje i ét produkt. Serummet er fremstillet med en blanding af hyaluronsyre, plantebaseret squalen og niacinamid, som plejer huden, alt imens serummet giver en naturlig og sund finish.  Formlen hjælper til at fastholde fugt i huden, udjævne hudtonen, blødgøre huden samt udjævne fine linjer. Det fås i hele 30 forskellige nuancer, så du kan med sikkerhed også fin en, der falder helt naturligt sammen med din egen hudtone.

Til læberne er ILIAs Balmy Tint Hydrating Lip Balm et genialt valg, hvad end du går efter diskret farve eller et mere festligt look. Den fungerer som en læbepomade, med aktive niveauer af fugtboostende salturt, og giver samtidigt en smuk opbyggelig farve til læberne. Påfør blot et hurtigt lag for en let finish, eller to lag for en festklar makeup.

Det er dog ikke kun huden, der får et kærligt boost med produkter fra ILIA. Ser du på deres Fullest Volumizing Mascara, har du en mascara, der består af aktive niveauer af hårplejende ingredienser, som plejer dine vipper ved hvert brug.

Du kan altså opnå et komplet naturligt makeuplook, hvor du samtidigt giver din hud og dine vipper de bedste vilkår for dagen.

Kom godt i gang med hudplejeforlængende makeup med ILIA

Det kan være svært at navigere rundt i de mange forskellige produkter i skønhedsbranchen, men er du på udkig efter hudplejeforlængende makeup, er ILIA et oplagt sted at starte. ILIA er ren, hudplejebaseret makeup, som er skabt på aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer. Hos ILIA gør man stor brug af SPF i formlerne, da det er det, der beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. Uden solfiltre forringes de hudbeskyttende ingredienser hurtigt, når de udsættes for lys. Ud over at være skabt til at give huden det bedste look, og bedste vilkår, som overhovedet muligt, tager man hos ILIA også stor højde for naturen. De stræber mod en mere bæredygtig emballage gennem brug af genanvendt aluminium, glaskomponenter og bæredygtigt produceret papir.

Når du kigger på makeup fra ILIA, så kan du være sikker på, at de alle er skabt med tanke på at pleje og nære huden på bedst mulig vis.