Nærende Lip Wrap fra ILIA

ILIA er nu klar til at udvide sortimentet af læbeprodukter med deres nye Lip Wrap Reviving Balm. Den nye Lip Balm er en parfumefri og vegansk barriereopbyggende læbebalm til daglig brug. Den sørger for at fugte læberne både øjeblikkeligt og over tid med aktive niveauer af rene hudplejeingredienser.

Lip Wrap Reviving Balm fugter læberne langvarigt, og giver fylde til læberne samt en blød glans. Ved hver anvendelse genopbygger balmen din huds fugtbarriere, og hjælper dermed læberne til at forblive fugtet over tid. Når først du har indarbejdet den i din daglige hudplejerutine, så bliver den hurtigt et must med sin kølende applikator og diskrete duft af lavendel og kamille.

Formlen består blandt andet af salturt, som fugter læberne og hjælper med at styrke fugtbarrieren over tid. Derudover indeholder den hyaluronsyre, som tiltrækker fugt, udglatter og giver fugt til læberne. Figenkaktusolie er også at finde på ingredienslisten, og denne superingrediens fugter, revitaliserer og hjælper med at understøtte fugtbarrieren.

Påfør et generøst lag på læberne. Genopfrisk efter behov dagen igennem. Du kan med fordel anvende den nye læbebalm sammen med Lip Wrap Overnight Treatment om natten for 24-timers læbepleje.