Nyhed fra Innersense: Serenity Smoothing Cream

Det prisvindende clean beauty brand Innersense Organic Beauty udvider nu deres sortiment med den nye Serenity Smoothing Cream. Denne næringsrige lotion kan bruges til alle hårtyper og teksturer for at opnå et smooth og fejlfrit look.

Har du også været på udkig efter den perfekte blowout lotion til et smooth look? Så er jagten endelig forbi. Med Serenity Smoothing Cream får du et stylingprodukt, som er skabt på naturlige ingredienser kombineret med mange års ekspertviden. Den bløde lotion fugter og styrker håret, reducerer krus og har samtidigt varmebeskyttende egenskaber. Påfør blot en lille mængde i vådt hår, fordel med fingerspidserne fra rødder til spidser og føntør håret for at opnå et smooth look.

Effektive ingredienser fra naturen selv

I formlen finder du et udvalg af nøje udvalgte naturlige ingredienser, som alle arbejder sammen for at skabe det perfekte, plejende boost til dit hår.

Baobab og frangipani hjælper med at fastlåse fugt og give varmebeskyttende fordele.

Vitaminrig avocado- og kokosolie udglatter hårstrået for at reducere krus uden at tynge håret ned.

Mangosmør er rig på A- og E-vitamin, hvilket giver fugtende og genoprettende egenskaber, der hjælper til at udglatte splattede spidser og forbygge at hårene knækker.

Cremen indeholder lette duftnoter af citrusblomster, som hjælper med at fremme afslapning og skabe en beroligende, opløftende stemning

Hos Innersense er bæredygtighed i fokus

Greg og Joanne Starkman grundlagde Innersense Organic Beauty for at bringe en ren hårplejeserie uden unødvendige kemikalier ud til saloner, stylister og forbrugere. Du kan være sikker på, at hvert et produkt er skabt med omtanke for både dig og naturen. Dette gør sig også gældende for Serenity Smoothing Cream, som blandt andet er vegansk og glutenfri. Tuben er lavet af 65 % PCR, og låget er 100 % PCR.

Innersense opnåede for nyligt sin Climate Neutral Certification, for at måle og opveje sit CO2-fodaftryk, samtidig med at deres udledninger reduceres over tid.

"Vores mål er at skabe produkter, der ikke kun er essentielle til styling, men er udviklet ved hjælp af naturlige ingredienser, der ikke skader håret eller planeten," siger Greg Starkman, grundlægger af Innersense Organic Beauty.