Nãmaka Rituals lancerer Essential Lip Balm

Det nye danske brand Nãmaka Rituals er nu klar med lanceringen af deres seneste nyhed – den nye Essential Lip Balm. Læbepomaden er 100% parfumefri, og danner en let, beskyttende og nærende barriere over læberne.  Få silkebløde læber allerede efter første påføring, og genopfrisk i løbet af dagen efter behov.

Den beroligende balm består blandt andet af antioxidantrigt sheasmør, som især er kendt for sine kraftfulde fugtgivende egenskaber. Sheasmør absorberes nemt og giver læberne et boost at næring. I formlen finder du også bivoks, som indeholder naturlige emulgatorer, der hjælper med at fastholde fugten i læberne. Det indeholder desuden antibakterielle egenskaber, som gør det ideelt til at beskytte sensitiv hud. E-vitamin i formlen booster blodcirkulationen, hjælper til at generere nye hudceller og har en blødgørende effekt på læberne.

Som en ægte multitasker kan Essential Lip balm også anvendes på små tørre områder på ansigt eller krop. Den praktiske lille tube gør den nem at have med på farten til et hurtigt SOS-boost af fugt og næring, lige når du har brug for det.

Nãmaka Rituals er lanceret i 2021, og har allerede budt på flere spændende produktlanceringer tidligere på året i form af Lash & Brow Growth Serum, Gua Sha sten, Jade Roller og Cryo Sticks. Brandet har en klar mission; at bringe mere velvære og balance ind i din daglige hudplejerutine – men til priser, hvor de fleste kan være med. Læs mere om brandet her.