Multi-masking: How to og fordelene der hører med

Hos Evolve Beauty vokser udvalget af ansigtsmasker, og lige nu finder du intet mindre end fem meget forskellige masker, som alle er gode på hver deres måde. Har du også svært ved kun at vælge én maske?

Du behøver faktisk overhovedet ikke at holde dig til én. Multimasking er nemlig en hudplejetrend, der er kommet for at blive. Hvis du ikke har hørt begrebet før, så betyder multimasking, at man bruger flere ansigtsmasker på huden på samme tid. Dermed har man mulighed for at målrette fordelene til bestemte områder i ansigtet.

Fordelene ved multimasking

Det kan være svært at vælge den rigtige ansigtsmaske, for forskellige områder i dit ansigt kan have forskellige behov. Du kan eksempelvis have en fedtet t-zone men samtidigt have tør hud på kinderne. I dette tilfælde vil en olieabsorberende maske være god for t-zonen, men ikke helt så ideel for de tørre områder på kinderne. Med mulitmasking har du mulighed for at anvende de forskellige masker til lige præcis de områder, der har brug for dem. Du kan få meget mere ud af dine ansigtsmasker, fordi de får lov til at arbejde målrettet med specifikke hudproblemer. Multimasking er desuden den perfekte måde at optimere din hjemmespa oplevelse med maksimal selvforkælelse.

Hvilke områder har brug for hvad?

For den ultimative mulitmasking oplevelse kan du starte med at klargøre huden med Rose Quartz Facial Polish. Den eksfolierende scrub fjerner effektivt døde hudceller, renser porerne, bekæmper tegn på aldring ved at stimulere cellefornyelsen og hjælper med at nedbryde de døde hudceller og forhindre fremtidige udbrud.

Områder med fedtet hud, forstørrede porer og urenheder har brug for en rensende lermaske.

Disse hudproblemer opstår ofte i t-zonen (hage, næse og pande). Her kan du bruge den nye True Balance SOS Mask, som er udviklet til at reducere tilstoppede porer og få huden tilbage i balance.

Til tør hud skal du bruge en fugtgivende ansigtsmaske. Du kan opleve problemer med tør hud i hele ansigtet, men ofte er kinderne og hagen de mest udsatte steder. Radiant Glow Mask vil her være et godt valg. Den eksfolierer nænsomt huden, og efterlader den glat, fugtet og beroliget.

Hud med ujævn hudtone, ujævn tekstur og mangel på glød har brug for et boost i form af en eksfolierende og udglattende ansigtsmaske. Det sarte øjenområde kan eksempelvis have godt af en opstrammende maske, der kan hjælpe med at udglatte fine linjer. Her kan du bruge Miracle Mask, som er udviklet til skånsomt at eksfoliere og opstramme huden, og efterlade den med en fornyet glød.

Til moden og træt hud kan en maske med retinol være et godt valg. Bio-Retinol Gold Mask tackler tegn på aldring og reducerer synligheden af rynker og fine linjer. Evolve bruger naturligt Bio-Retinol udvundet fra ­Bidens Pilosa, som ikke irriterer huden, som retinol gør. Brug masken hvor du føler din hud har mest brug for det, uanset om det er enkelte områder eller hele ansigtet.

Dette er blot forslag til, hvordan du kan starte din rejse med multimasking. Det bedste ved multimasking er nemlig, at der ikke er nogle regler for hvad der er rigtigt og forkert. Du har mulighed for at tilpasse oplevelsen helt og aldeles til dine egne behov. Du vil højest sandsynligt også opleve, at dine hudplejebehov vil skifte med sæsonerne.

Slip fantasien løs med multimasking – din hud vil helt sikkert elske dig for det!