På vej mod en endnu grønnere hårplejerutine

Innersense Organic Beauty introducer nu refill poser

Hvis du allerede er bekendt med Innersense Organic Beauty, så ved du måske også, at deres hårprodukter kommer i 100% genanvendelige plastikemballager. Nu tager Innersense skridtet videre for at gøre hårplejerutinen endnu mere grøn og miljøvenlig med deres nye 946 ml refill poser, så du kan genbruge dine Innersense plastikflasker derhjemme.

De nye refill poser bruger 70% mindre plastik end deres 946 ml flasker og 75% mindre plastik end tre 295 ml flasker. Med posen kan du genopfylde op til fire plastikflasker – en pose vil fylde tre 295 ml flasker plus en 59 ml rejsestørrelse eller en 946 ml flaske

Du kan finde alle Innersenses hairbaths og conditioners i de nye refill poser, dog med undtagelse af Refresh Dry Shampoo, som ikke er tilgængelig som refill pose.

Hvorfor genopfylde sine Innersense produkter?

Plastikposer kræver mindre materiale end faste beholdere gør. Det betyder, at der er mindre spild, der bruges mindre vand og de har betydeligt lavere emissioner. Poserne fylder desuden mindre end de faste flasker gør. De vejer ikke særligt meget, og så er de er modstandsdygtige. Dermed bliver transporten mere energieffektiv og klimavenlig.

Det er nemt og hurtigt at genopfylde de tomme flasker. Skru låget på din flaske af, og indsæt posens tip i flasken. Tryk forsigtigt indtil flasken igen er fyldt op.

Du behøver ikke at rense flasken før du genopfylder den – sørg blot for at fylde op med den type shampoo eller conditioner, der originalt har været flasken. Det anbefales ikke at blande de forskellige produkter.

Ud over det er mere miljøvenligt at genopfylde frem for at købe nye flasker, så er det også nemt at opbevare de nye refill poser. Opbevar poserne stående for at undgå lækager. Den fleksible indpakning gør, at du let kan opbevare dem under vasken eller i et skab.

Hvorfor plastikemballage frem for glas?

Lige på nuværende tidspunkt har Innersense Organic Beauty to produkter i glasemballage: Harmonic Treatment Oil og I Create Waves. De har valgt at undgå glas, da det kan være farligt i et vådt badeværelse, hvor det nemt kan gå i stykker. Glasskår i brusenichen er farligt både for dig og for miljøet. Ud over det, så er der en lille smule mere bag denne beslutning. Mens glas har bedre ry for at være mere genanvendeligt end plastik, er det faktisk kun omkring 30% af alt glas (i USA), der rent faktisk bliver genanvendt. Herudover sætter glasemballage et højere CO2-aftryk på grund af en energitung produktionsproces og den tungere vægt sammenlignet med plastik.

Forlæng levetiden på dine flasker og hjælp Innersense med at reducere plastikspild

De nye poser forlænger livstiden på dine Innersense plastikflasker og minimerer dermed CO2-aftrykket på plastikproduktionen. Da Innersense officielt har fået deres ”climate neutral” certificering i juli 2021, er det vigtigt for dem, at du vil hjælpe dem på deres rejse til at blive så bæredygtige, som overhovedet muligt. For hver flaske du køber, fjerner de en fra miljøet – og for hver refill pose du køber, fjerner du essentielt tre flasker fra den fremtidige cyklus!

Du vil stadigt kunne købe dine Innersense produkter i flasker, som du er vant til.