Evolve udvider sortimentet med en ny praktisk roll-on deodorant

Hvis du allerede er fan af Evolves Cotton Fresh Deodorant Cream, så har vi en rigtig god nyhed til dig – Evolve er nemlig klar med en helt ny roll on deodorant ved navn Pure Prebiotic Roll On Deodorant.

Det er en økologisk certificeret, naturlig, aluminiumsfri roll-on deodorant, der er både ren og smart. Faktisk kan deodoranten betragtes lidt som hudpleje for armhulerne. Den består af en innovativ præbiotikateknologi fra Noni planteceller, som hjælper med at kontrollere svedlugt ved at forhindre spredningen af den svedproducerende bakterie, mens huden beskyttes. Præbiotika virker ved at fodre de gode bakterier på hudens mikrobiome og hjælpe med at forhindre produktionen af ildelugtende molekyler. Den præbiotika der bliver brugt i deodoranten respekterer hudens fysiologi og lader huden ånde.

Salvieolie i deodoranten er kendt for sin naturlige anti-bakterie, anti-mikrobial og anti-inflammatoriske egenskaber, og sørger for at du føler dig frisk dagen lang.

I deodoranten finder du også Aloe Vera, som indeholder fugtende egenskaber, der naturligt beroliger den sensitive hud under armene.

Deodoranten er egnet til alle hudtyper med en mild duft af white flower. Sig farvel til tørre og irriterede armhuler – den nye Pure Prebiotic Roll On Deodorant vil efterlade din hud fugtet, beroliget og frisk.