True Balance SOS Mask - klar til kamp mod urenhederne

Er du klar til at komme urenhederne til livs? Så har vi løsningen i form af en ny lækker lermaske fra Evolve Beauty.

Den nye True Balance SOS Mask er designet til at rense hud med tilbøjelighed til urenheder og skabe balance i huden.

True Balance SOS Mask er skabt med en formel, der gør brug af Quora Noni, som er en mikrobiomkommunikationshacker der afvæbner bakterier ved at forstyrre den måde, de kommunikerer på. På den måde forhindrer Quora Noni dem i at replikere sig selv og forstyrre hudens overflade. Denne high-tech naturlige ingrediens er også anti-inflammatorisk og er klinisk bevist til at kunne reducere størrelsen af porerne med op til 48%, samt reducere fremkomsten af åbne komedoner med op til 15%.

I masken vil du desuden finde ekstrakt fra hvid-pil, som er en naturlig form for salicylsyre, som er blevet brugt til at øge hudens frekvens af cellefornyelse for at forhindre tilstoppelse af porerne og dermed forhindre udbrud. Denne holistiske ingrediens hjælper med at reducere inflammation og den medfølgende rødme i huden, og den reducerer endvidere oxidativt stress.

De to innovative ingredienser er blandet ind i den grønne lerbase, som er lavet af 19% kaolin til at absorbere urenheder og dybderense huden. Den beroligende lerbase er perfekt til kombineret og fedtet hud, da den virker ved at trække urenhederne ud fra porerne. Masken er egnet til alle hudtyper – også til sensitiv hud.

Den nye True Balance SOS Mask kan bruges sammen med de andre Evolve masker for at give huden det, den har brug for, lige præcis hvor den har brug for det. Brug eksempelvis Bio-Retinol Gold Mask til at berolige, fugte og bringe glød ind i de mere tørre områder som pande og kinder.  Hertil kan du supplere op med True Balance SOS Mask, hvis din hud har brug for lidt ekstra ’SOS’ i T-zonen til en effektiv dybderens.

For den ultimative multimasking oplevelse kan du prøve at forberede huden med med Radiant Glow Mask til skånsomt at eksfoliere huden inden du afslutter med True Balance SOS Mask.