Mere end blot solbeskyttelse

Solpleje møder hudpleje i Evolves Climate Veil Tinted SPF 20, hvor vi nu er er glade for at kunne annoncere, lanceringen af tre helt nye nuancer. Udvalget af nuancer for Evolves tinted SPF er ekspanderet ved at inkludere en ny lysere nuance og to mørkere nuancer, for at passe til et bredere spektrum af hudtoner.

Climate Veil vil nu være tilgængelig i: Light, Light/Medium, Medium og Deep.

Hver nuance giver en diskret og let dækning, som let blendes ind i huden for at skabe et naturligt og neutralt look.

Climate Veil er designet til at beskytte din hud mod for tidlig aldring forårsaget af UV-stråler og Evolves Reef Safe formel er blandet med Zinkoxid for at tilbyde en bredspektret SPF 20 beskyttelse mod UVA-/UVB-stråler, mens polyfenol-rige stamceller fra tyttebær hjælper med at forbedre udseendet på solskadet hud.

Disse højteknologiske grønne stamceller tilbyder også beskyttelse mod blåt lys, hvilket er rigtig godt, hvis du tilbringer meget tid foran en skærm.

Climate Veil beskytter ikke blot din hud – dens formel består også af en række boostende ingredienser til huden, blandt andet Hyaluronsyre og Abyssinian Olie til at fugte huden og Cacay Olie til at styrke hudens barriere.

Formlen beskytter og nærer huden, mens neutrale mineralske lysreflekterede pigmenter giver en flot dewy finish.