ILIA X SØREN LE SCHMIDT

Til SØREN LE SCHMIDT showet under Copenhagen Fashion Week 2021 blev der lavet et frisk og moderne statement på catwalken i form af tidløse outfits med rene og klare linjer samt en spændende komplimenterende makeup.

Dette makeuplook blev lavet af Sidsel Marie Bøg og hendes team som brugte ILIA makeup.

For at prøve looket derhjemme skal du bruge følgende produkter (alt fra ILIA):

Til huden:

  • Super Serum Skin Tint SPF 30
  • True Skin Serum Concealer
  • Radiant Translucent Powder SPF 20 i Magic Sands
  • Nightlite Bronzing Powder i Novelty
  • Illuminator i Stella By Starlight
  • Daylite Highlighting Powder i Starstruck

Til øjne:

  • Clean Line Gel Liner i Twilight
  • Clean Line Liquid Liner i Midnight Express

Sådan gør du:

Først og fremmest er der brugt grafisk liner til at give et stærkt look og fremhæve hver models øjne. Der er ikke brugt mascara til looket, så den grafiske liner får lov til at stå alene om at danne ramme omkring øjnene. Man kunne sagtens tilføje mascara til looket for rigtigt at få øjnene til at stå frem. Huden er lækker og glowy med en naturlig shading for at fremhæve kindbenene og der er brugt highlighter på de højeste punkterne i ansigtet hvor lyset rammer.