ILIA lancerer ny mascara

Hos ILIA lærte de tidligt, at ikke alle naturlige ingredienser er gode for huden, og heller ikke alle syntetiske ingredienser er dårlige. Deres clean beauty filosofi er præcis der, hvor disse to verdener kolliderer – med omhyggeligt udvalgte ingredienser og ingen kompromiser. Som et af årets største nyheder fra ILIA er vi stolte af at kunne præsentere Fullest Volumizing Mascara - en mascara der giver volume helt uden kompromiser.

Denne nye, rene mascara omfavner hver enkelt vippe med en vægtløs, opbyggelig volume, der hverken flager, tværer ud eller irriterer selv de mest sensitive øjne.

Aktive niveauer af hårplejende ingredienser plejer og styrker vipperne med hvert lag. Resultatet er smukke vipper, der ser fyldigere, stærkere og sundere ud.

Den violinformede børste hjælper til at definere, så du får de mest fyldige vipper overhovedet muligt. Fullest Volumizing Mascara er testet af øjenlæger, er sikker at anvende ved sensitive øjne og sikker at anvende for brugere af kontaktlinser.

Blandt de vigtigste ingredienser finder du:<

  • Arginin som hjælper med at give stærkere og sundere vipper.
  • Provitamin B5 som nærer vipperne og gør dem fyldigere.
  • Vægtløs voksblanding som tilfører fleksibel volume allerede ved første påføring.