Bevæg dig tættere på en zero waste hudplejerutine med Evolve

Evolve Beauty udvider endnu engang sortimentet, og gør det nu lettere for dig at komme tættere på en zero waste hudplejerutine med lanceringen af Bamboo Reusable Makeup Remover Pads.

De genanvendelige rondeller kommer i pakker af 5 stk., og de passer perfekt sammen med Evolves Deep Clean Micellar Water til nænsomt at fjerne makeup og urenheder fra din hud.

Med traditionelle vatrondeller kræves en stor mængde vand og pesticider i produktionen. Disse bambusrondeller er et bæredygtigt alternativ, der vil hjælpe dig til både at spare penge og reducere affaldsspild.

Sammen med Deep Clean Micellar Water er Bamboo Reusable Makeup Remover pads ekstremt nemme at anvende. Påfør din micellar water på rondellen og kør den over dit ansigt (rondellerne er bløde nok til også at kunne anvendes over øjnene) indtil alt makeup er fjernet.

Rengør rondellen efter brug. Du kan rengøre din genanvendelige rondel i håndvasken med varmt vand direkte efter brug. Du kan også putte rondellerne i vaskemaskinen en gang om ugen for en mere dybdegående rengøring.