Nyhed fra Evolve Beauty: Rose Quartz Facial Polish

Evolve Beauty producerer naturlige hud-, krops- og hårplejeprodukter med intentionen om at skabe det reneste og grønneste brand i verden. Alle produkter håndlaves med nøje udvalgte ingredienser i deres eget studio i England for at sikre produkternes friskhed og kvalitet. Evolve Beauty er endnu engang klar til at udvide sortimentet, og denne gang bliver det med en sand ”pretty in pink” drøm – nemlig den nye Rose Quartz Facial Scrub.

Scrubben bruges til skånsomt at eksfoliere ansigtet for at opnå krystalklar ren hud – og den kan anvendes af selv sensitive hudtyper.

”Vi har blandet den flotte pinke formel med ægte rosenkvartskrystal for at hjælpe med at eksfoliere døde hudceller væk, rense porerne og forbedre udseendet af ar, så du kan få lige den hud, du drømmer om. ”

Laura Rudoe, Grundlægger

Spækket med kraftfulde naturlige ingredienser indeholder denne scrub både økologisk økologisk hybenolie for at bekæmpe alderstegn ved at stimulere cellefornyelsen, samt økologisk hibiscusekstrakt som hjælper med at nedbryde de døde hudceller og forhindre fremtidige udbrud af urenheder.

Kombineret med dens milde duft af rosenolie, blomsternoter, geranium og citrus bliver Rose Quartz Facial Scrub en sand oplevelse for alle sanserne.

Når du er klar til at afsløre en ren og renset hud under masken, påfører du blot vand for at gøre Rose Quartz Scrubben til en lyserød rensemælk, som nemt vaskes af.

Alle hudtyper kan have fordel af en eksfoliering af huden et par gange hver uge for at fjerne barrieren af døde hudceller fra huden. Efter eksfoliering bliver det desuden muligt for huden at optage mere fugt, som vil resultere i en frisk og sund hud.

Når du har skyllet masken af, kan du med fordel anvende Hyaluronic Serum 200 og Daily Renew Facial Cream for at booste huden med fugt.