Byd velkommen til det nye Soleil Toujours

Måske du har lagt mærke til, at vi har haft udsolgt af Soleil Toujours produkter på vores webshop. Dette skyldes, at Soleil Toujours har haft gang i et redesign af deres brand, som desværre har været forsinket op til sæsonstart. Vi beklager meget ventetiden. Heldigvis kan vi nu endelig fortælle, at du igen kan købe Soleil Toujours på vores forhandlershop!

Nyt design - samme eksklusive kvalitet

Mens Soleil's emballage har fået et visuelt løft, er formlerne blevet opdateret, så de nu er endnu bedre og renere, end de var før. Alle produkter er desuden nu helt fri for silikoner og mineralske olier. Hele sortimentet består af miljømæssigt ansvarlige produkter, som er reef-safe i henhold til Hawaii-lovgivningen – Soleil Toujours er solpleje med holdning.

Soliel Toujours bestræber sig på at bruge bæredygtige, genanvendte og bionedbrydelige materialer i alle de tilfælde, hvor det er muligt. Æskerne bliver lavet af FSC-certificeret karton, som er udvundet på miljømæssig og ansvarlig vis.