Solpleje møder hudpleje

Måske føler du kun, at du bliver solbrændt, når sommersolen står direkte ned i dit ansigt. Det er dog langt fra kun i sommerhalvåret, at du skal sørge for at huske solbeskyttelse.

Året rundt bliver din hud udsat for solens farlige UV-stråler, der nemt trænger gennem skydækket på de grå dage og gør skade på din hud. For at undgå tidlige alderstegn og minimere risikoen for hudkræft, anbefaler vi hos Plan Organic, at du gør solbeskyttelse til en integreret del af din daglige hudpleje- og det behøver langt fra at være besværligt.

Fokus på det blå lys<

Et af de emner, der har fået stor opmærksomhed de seneste år er blåt lys. Blåt lys (også kendt som høj energiladet synligt lys eller “HEV”) er det stærke lys, der udsendes fra skærme på mobiltelefoner, computere, tablets og tv-skærme, og tillige fra fluorescerende lys og LED-belysning. Solen udsender også blåt lys, så du er også udsat for det, når du opholder dig udenfor i det fri. Ja, det er overalt.

Den nyeste forskning tyder på, at blåt lys kan trænge dybere ind i vores hud end UVA- og UVB-stråler, der passerer gennem de epidermale og dermale lag for at nå det subkutane væv - og måske endnu dybere. Og det skaber problemer. En undersøgelse tyder på, at blåt lys kan være lige så skadeligt for huden som UVA- og UVB-lys kombineret.

Hos COOLA tages det blå lys alvorligt i den nyeste serie med Full Spectrum 360˚ beskyttelse. Din hud skal beskyttes fra miljømæssige og digitale belastninger året rundt – både indenfor og udenfor - og det hjælper de transparante, lette produkter dig med. Produkterne er designet til daglig brug og indeholder COOLAs eget Full Spectrum 360˚-kompleks, der hjælper med at afværge effekten af både blåt lys, infarødt lys og forurening. Det er økologisk hudpleje, der holder trit med din moderne hverdag.

Nye nuancer af solbeskyttelse

Blåt lys er også kommet i fokus hos både ILIA og Evolve. Hos Evolve finder du hudplejende solbeskyttelse med indbygget beskyttelse mod blåt lys i Climate Veil Tinted SPF 20. Hen mod sommeren lanceres tre nye nuancer. Climate Veil findes allerede i Light/Medium, men efterspørgslen på både lysere og mørkere nuancer har resulteret i yderligere tre nuancer til sortimentet. Glæd dig til de tre nye ”Light”, ”Medium” og ”Deep” nuancer. Den eksisterende ”Light/Medium” forbliver selvfølgelig i sortimentet.

Også hos ILIA udvides nuancerne. Deres hudplejende Super Serum har vundet mange hjerter for sin lette dækkeevne, dewy finish og beskyttende egenskaber, og nu lanceres yderligere 12 nuancer af det populære produkt. Modsat Evolve er ILIA et makeupbrand, så her arbejdes der endnu mere i dybden med hudens undertoner. De 12 nye nuancer i sortimentet sikrer, at alle hud- og undertoner kan finde det helt perfekte ILIA match. Super Serum Skin Tint findes nu i 30 forskellige nuancer.

Reef friendly solbeskyttelse

Med lanceringen af COOLAs nye EU-sortiment er alt solbeskyttelse hos Plan Organic nu Reef-Friendly i henhold til Hawaii-loven for solbeskyttelse. Reef-Friendly betyder, at produkterne hverken indeholder Ethylhexyl methoxycinnamate (Oxybenzone) eller Benzophenone-3 (Octinoxate), da forskning viser, at disse to kemikalier har en ødelæggende effekt på havet og koralrevene. Kemikalierne kan blandt andet kan medføre en hæmmet vækst af babykoraller. Oxybenzone kan desuden forsage koralblegning, og så er det giftigt for hele syv koralarter.

Koralrevene generer omkring halvdelen af jordens oxygen, og er derfor særdeles vigtige at passe på.