En forpligtelse til bæredygtighed og miljøet

Innersense Organic Beauty er en kærlighedshistorie, der startede mellem to erfarne branchefolk, der mødtes og delte deres passion for hårpleje, skønhedsprodukter og planeten.

Greg og Joanne Starkman er pionererne, der grundlagde brandet i 2005, da de opdagede behovet for rene, økologiske og non-toxic hårplejeprodukter af professionel kvalitet. De gik efter deres indre intuition og fandt frem til nogle gode økologiske certificerede ingredienser i den reneste og mest koncentrerede form til at skabe en komplet, prisvindende serie af sikre, bæredygtige og cruelty free produkter.

I dag er resultatet salonformler, der fugter, nærer og genopliver alle hårtyper. Den oprindelige kærlighedshistorie, der begyndte mellem to mennesker, er vokset til et helt fællesskab fuld af kærlighed - kærlighed til planeten, mennesker og rent og smukt hår.
På verdensplan er Innersense Organic Beauty førende inden for den rene skønhedsbevægelse og de fortsætter med at skubbe grænserne for udvikling af nye produkter ved at bruge økologisk kemi til at hæve barren på rene, ekslusive formler med professionel ydeevne til at passe på dit hår, dit helbred og din planet.

Ved at være dedikeret til wellness gennem opløftende selvforkælelse og Hair Cermonies, er det Innersenses mission at informere, inspirere og styrke skønhedseksperter og forbrugerne til at lave sunde valg med et brand, der stemmer overens med deres personlige værdier.

Innersense lover ren kemi, radikal gennemsigtighed og et stort engagement i bæredygtighed og miljøet. Dette betyder, at der ikke bliver brugt parabener, silikoner, sulfater, syntetiske dufte eller tvivlsomme ingredienser.

Kickstart detox-processen

Den rene kemi hos Innersense har ført til efterspørgsel på produkter, der kan kickstarte hårets detox-process. Derfor lancerer det prisvindende brand nu deres Detox Hair Mask, som gør det lettere end nogensinde at skifte over til ren hårpleje. Som den første af slagsen fra brandet, kickstarter hårmasken detox-processen ved at fjerne buildup og produktrester, mens den trækker mikropartikler til overfladen og skånsomt renser håret uden at strippe det for naturlige olier.

Detox Hair Mask, som skal bruges før shampoo, er formuleret med kul for at hjælpe med at absorbere dybdegående urenheder, som en shampoo ellers ikke kan rense væk. Kaolinler trækker toksiner ud af håret, og fjerner overskydende olie, snavs og forurening. Økologisk certificeret hvid eddike øger glansen, balancerer hårets pH-værdi og reducerer krus og porøsitet. Detox Hair Mask

”Når man skifter til naturlige hårprodukter, er der ofte en detox periode på omkring 14 dage” fortæller Greg Starkman, grundlægger af Innersense Organic Beauty.

”I detox-processen skal håret og hovedbunden af med en masse buildup fra kosmetiske ingredienser, der ofte findes i almindelige hårplejeprodukter. Detox Hair Mask fjerner hurtigt og effektivt snavs og buildup, og giver dermed håret og hovedbunden bedre vilkår for at absorbere de naturlige og rene hårplejeprodukter.”

”Vi ser skiftet til ren hårpleje som et vigtigt valg for dit helbred. Detox Hair Mask gør det nemt for dem, der vil overgå til rene produkter” siger Joanne Starkman, grundlægger af Innersense Organic Beauty.

”Ingredienser som baobab, sheasmør og pilebark fugter og nærer håret. Nye brugere vil elske, hvor sundt og tilpas deres hår pludselig vil føles.”