Opgraderet micellar water fra Evolve

Opnå en dybderenset og opfrisket hud med Evolves nye Deep Clean Micellar Water. Den 100% naturlige og COSMOS Organic certificerede formel er det perfekte første trin i din renserutine til effektivt at fjerne makeup, SPF og urenheder.

Den lette formel har en let duft af økologisk rosenvand og påføres huden ved brug af en genanvendelig bambus- eller bomuldsrondel, for et bæredygtigt alternativ til traditionelle vatrondeller.

Morginapeptider fjerner mikropartikler fra huden og beskytter huden mod forurening. Denne anti-inflammatoriske og antibakterielle ingrediens hjælper også med at fjerne mikropartikler fra forurening, som eksempelvis bilos der sætter sig på huden og forårsager inflammation og for tidlig aldring.

Vores nye 2-i-1 formel indeholder også micellære molekyler for effektivt at rense alle spor af makeup, SPF og urenheder væk, samtidig med at den hjælper med at tone huden.

Kan anvendes på alle hudtyper, men er især god til tør hud, da den indeholder hyaluronsyre, som hjælper med at fastlåse fugt i huden. Vi har også blandet vores nye rens med økologisk granatæble, som er rig på antioxidanter som ellaginsyre til at begrænse fugttab.

Deep Clean Micellar Water erstatter Evolves Liquid Crystal Micellic Cleanser.