Klar til endnu en sæson med bæredygtig solbeskyttelse

COOLA er ikke bare solbeskyttelse – COOLA er solbeskyttelse med holdning. Brandet er bygget op på en brændende kærlighed til gode, gennemtænkte produktoplevelser, der tager udgangspunkt i en glad og sund livsstil.

Hos COOLA er man dybt engageret i at forbedre sundhed og sikkerhed i samfundet, vandressourcer og miljøet gennem ansvarlig udledning af ingredienser og bæredygtigt emballage, hvor det er muligt.

Produktnyheder i 2021

Den nye sæson byder på nye spændende produkter fra ­COOLA. Heriblandt den nye Scalp & Hair Mist SPF 30, som sørger for havduftende solbeskyttelse til både hovedbund og hår. Den vandfaste SPF-spray tynger ikke håret ned og efterlader det ikke fedtet – uden tvivl et musthave til de solskinsfyldte dage!

Udvalget af COOLAs Rosilliance SPF 30 BB+ Cream har også fået en opgradering, og du kan nu finde farven ’Golden’ i sortimentet, som nuancemæssigt ligger sig som en gylden mellemting af light/medium og medium/dark.

Har du endnu ikke prøvet den nye Full Spectrum 360˚-kompleks serie, så er der også en masse spændende produkter at tage fat i. COOLAs Full Spectrum 360˚-kompleks beskytter ikke blot mod UVA- og UVB-stråling, men beskytter også mod blåt lys, infrarød stråling og forurening. Serien består af en række produkter, som er helt ideelle til hverdagsbrug, også når solen ikke skinner. I sortimentet finder du COOLAs Refreshing Water Mist, Sun Silk Drops, Sun Silk Crème og Sun Silk Moisturizer.

Fokus på bæredygtighed og ­affaldsreduktion

At tænke bæredygtigt og miljøvenligt er en vigtig del af COOLAs DNA. I deres arbejde for at mindske brugen af plastik og reducere deres CO2 aftryk er alle deres tuber fremstillet bæredygtigt af 100% genanvendelig plantebaseret emballage af sukkerrør. Desuden består emballagen på deres glasprodukter af mere end 80% glas, da glas i høj grad er genanvendeligt. Plastik bliver kun brugt de steder i emballagen, hvor det handler om sikkerhed og funktionalitet – og her benyttes naturligvis kun de mest miljøvenlige muligheder tilgængeligt.

Faktisk er over 75% af COOLAs emballage fuldt ud genanvendeligt, og de bestræber sig på at 100% af deres emballage er genanvendeligt omkring år 2023.

Solbeskyttelse med omtanke for havet

Alle produkter I COOLAs sortiment er Reef-Friendly, hvilket betyder, at de hverken indeholder Ethylhexyl methoxycinnamate (Oxybenzone) eller Benzophenone-3 (Octinoxate), da forskning viser, at disse to kemikalier har en ødelæggende effekt på havet og koralrevene. Koralrevene genererer omkring halvdelen af jordens oxygen, og er derfor særdeles vigtige at passe på. I samarbejde med Coral Gardeners arbejder COOLA for at redde koralrevene ved at forny og styrke eksisterende rev samt plante nye koraller i havet – det er da god stil!

Hos Plan Organic ser vi frem til endnu en spændende sæson med COOLA i sortimentet, og vi glæder os meget til, at de nye produkter for alvor rammer de danske hylder.