ILIA af-mist-ificerer blåt lys

Blåt lys (også kendt som højenergisynligt eller HEV-lys) er en bølgelængde af lys, der udsendes af teknologiske enheder som smartphones, laptops og TV. Fluorescerende og LED pærer samt solen udsender også blåt lys, så du er eksponeret for det hele dagen.

Forskning har vist at blåt lys trænger dybt ind i huden – dybere end UV-lys. Eksponering for blåt lys har været forbundet med hudproblemer så som hyperpigmentering, rødme, inflammation, tab af elasticitet og rynker.

ILIA lancerer nyt tre-i-ét produkt

ILIAs nye veganske Blue Light Mist hjælper med at neutralisere frie radikaler forårsaget af blåt lys, før de kan forårsage skade på huden. Spray den på huden om morgenen og mellem dine Zoom møder for at hjælpe med at beskytte huden.

Nyheden fra ILIA er tre produkter i ét – den fugter, sætter makeuppen og beskytter huden mod blåt lys og miljøforurening.

Blue Light Mists formel sikrer at din hud bliver genopfrisket med et boost af beroligende fugt før den tørrer ind til en vægtløs, ikke-klæbende finish. Marineaktiver fugter mens mastiks synligt forfiner og hjælper med at kontrollere overskydende glans. Huden efterladesfrisk, genoplivet og levende – men aldrig fedtet.

Hold flasken omkring 30 cm væk fra ansigtet. Tryk dysen helt i bund mens du kører flasken i enten en ”X” eller ”Z” bevægelse for at opnå en jævn påføring. Du kan anvende Blue Light Mist efter makeup som setting spray eller i løbet af dagen efter behov for at fugte og genopfriske huden.

De vigtigste ingredienser

Marineaktiver – fugter, opstrammer og hjælper med at beskytte huden mod miljømæssig forurening

Mastiks – udglatter huden, forfiner porerne og kontrollerer overskydende glans

Tara-ekstrakt – neutraliserer frie radikaler og hjælper med at beskytte huden mod blåt lys