Det simple, spektakulære superbær

Du er sikkert allerede godt bekendt med det lille røde bær. Hindbær er ofte lette at finde i det lokale supermarked, og måske du endda har dem til at gro i baghaven. Ikke nok med at have en lækker frisk smag, så har hindbærret også nogle fantastiske egenskaber i hud- og hårpleje – det kan være, at du allerede er stødt på ’hindbærkerneolie’ i ingredienslisten på dine skønhedsprodukter.

Fordelene ved hindbærkerneolie

Hindbærkerneolie laves af koldpressede frø fra hindbær, som er fulde af antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Olien er blandt andet kendt for sine fugtgivende egenskaber samt evne til at sænke aldringsprocessen, stimulere kollagenproduktionen og få din hud til at fremstå mere ungdommelig, sund og frisk.

Olien består af et højt indhold af den essentielle fedtsyre linolsyre, som har en beroligende effekt på inflammatoriske hudsygdomme som eksempelvis eksem, rosacea, overbehandlet hud og solbrændt hud. Hindbærkerneolie giver desuden god beskyttelse mod UVB- og UVC-stråler, men ingen beskyttelse mod UVA og kan derfor ikke erstatte en solcreme.

Det lille superbær bliver mere og mere udbredt som ingrediens i skønhedsprodukter, og det er bestemt ikke uden grund – med sine alsidige egenskaber kommer hindbærfrøolien med et væld af gode fordele for din hud.

I vores sortiment kan du finde mange produkter med den populære hindbærkerneolie. Du finder blandt andet ingrediensen i: En eftertragtet klassiker! Denne økologiske solcreme til kroppen er en forbedret version af den prisvindende klassiker - skabt til lange, aktive dage i solen, men samtidig let nok til daglig brug. Med sin bredspektrede UVA-/UVB-beskyttelse har denne antioxidantrige fugtighedscreme en avanceret plantebaseret oleosom-teknologi, der optimerer produktets ydeevne og giver en utroligt ren beskyttelse til huden.

Denne solcreme er blot én blandt mange i COOLAs sortiment, der indeholder hindbærkerneolie.

Lær COOLA bedre at kende her

Evolve har for nylig lanceret deres Super Berry produkter, hvor en af de bærende krafter er hindbærkerneolie. Evolves hindbærkerneolie er zero waste og upcycled, da den koldpresses ved hjælp af de overskydende frø fra syltetøjsindustrien for at skabe en naturlig olie rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer.

Læs mere om Evolves super nyheder her Color Block Lipstick fra ILIA er rene farve, rige på pigment og med en høj ydeevne. Color Block High Impact Lipstick er håndlavet med specialfremstillede pigmenter i økologisk ricinusfrøolie, der giver fire gange mere pigment end nogen læbestift de hidtil har leveret. En afbalanceret blanding af klassiske nuancer med bløde nude-farver, intense røde farver og levende bærfarver giver en solid farve med ensartede teksturer og en glat, cremet finish. Læberne føles smidige og velplejede selv efter flere timers slid.

Lær mere om ILIA og deres clean beauty filosofi her

En meget eksklusiv formel baseret på 2% bakuchiol (Sytenol A), essentielle fedtsyrer, C- og E-vitamin, som aktivt forbedrer elasticiteten, udglatter hudens struktur og giver en dejlig glød. Kime Barrier Protecting Balm beskytter og hjælper med at opretholde fugtbalancen i lang tid og kan med fordel anvendes oven på et tilpasset serum eller en fugtighedscreme for optimal effekt.

Find mere information om de parfumefri RÅ produkter her

Gå endnu længere end den gyldne bronzefarve med denne selvbruner og forkæl dig selv med en naturligt sund glød og mere end 70% økologi. Plantebaseret DHA skaber den mest naturlige brune glød, mens kraftige antioxidanter beroliger og nærer huden. Huden føles utroligt blød ellerede efter første påføring. Lugtneutraliserende teknologi kombineret med en naturlig duft gør denne selvbruner-oplevelse helt unik.

Find Soleil Toujours' reef-friendly solcremer og selvbrunere her