En beroligende blanding

Evolve lancerer nu Tranquility Essence Pillow Mist. Denne beroligende spray er et musthave, når du vil skabe et afslappende og beroligende miljø i dit hjem og forbedre din søvn naturligt.

Den beroligende blanding af lavendel, bergamotte, ylang ylang og tre andre essentielle olier skaber en afslappende stemning, og hjælper med at løsne dine nerver og rydde dit sind fra de belastninger og stress, som det moderne liv kan byde på.

Tranquility Essence kan bruges på en række forskellige måder til at hjælpe med at løfte dit humør. Det kan bruges som en pudespray, rumspray, desinficerende yogamåttespray eller endda direkte på dine pulspunkter for at sikre, at den afslappende duft af vores essentielle olier følger dig hele dagen og skaber en oase af ro, uanset hvor du måtte være.

For at aktivere essensen skal du forsigtigt ryste den, før du vil sprayer. Når essensen er aktiveret, kan den derefter bruges som:

  • En beroligende pudespray: Påfør 2 sprays på din pude omkring 10 minutter før du vil sove – misten hjælper dig til at nyde en fredelig nat.
  • En desinficerende yogamåttespray: Et par sprays på din yogamåtte hjælper med at berolige dit sind, når du begynder din yogasession. Da dette produkt har et højt alkoholindhold, fungerer det også som et godt, naturligt desinfektionsmiddel, der hjælper med at rengøre din måtte før og efter brug.
  • En afslappende rumspray: For at skabe en oase af ro i dit hjem, sprayes Tranquility Essence omkring i dit soveværelse, kontor eller ethvert andet rum i dit hjem for at skabe den perfekte afslapningszone.
  • Et naturligt desinfektionsmiddel: Det høje alkoholindhold i dette produkt betyder, at det fungerer godt som et naturligt desinfektionsmiddel. Spray direkte på overfladen du vil desinficere, inden det tørres af med en genanvendelig, miljøvenlig klud.
  • En pyjamas- eller beklædningsspray: Du kan også sprøjte Tranquility Essence direkte på dit tøj for at sikre, at den beroligende duft følger dig rundt hele dagen.
  • En beroligende kropsspray: Spray let på dine pulspunkter for at opnå en fornemmelse af ro.