Super Berry til kroppen

Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af Evolve Beautys helt nye Super Berry Bath og Body Oils. Super Berry Body Oil og Super Berry Bath and Shower Oil er begge fremstillet ved hjælp af milde og nærende ingredienser, hvilket gør dem begge perfekte til sensitiv hud og gravide.

Den nye Super Berry Bath and Shower Oil er den perfekte badeolie til tør og sensitiv hud som alternativ til traditionel sæbe.

Den vandfri formel er skabt ved hjælp af oliebaserede rensere, der omdannes til en rensemælk, når den blandes med vand, for forsigtigt at rense huden uden at forstyrre dens beskyttende barrierelag.

Vi har også blandet denne eksklusive badeolie med en zero waste upcycled hindbærkerneolie, som er koldpresset ved hjælp af de overskydende frø fra syltetøjsindustrien for at skabe en naturlig olie rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Vores 2-i-1-formel kan bruges som enten en bruse- eller badeolie og den har en dejlig mild allergenfri duft af bær.

Efter lidt selvforkælelse i et afslappende og beroligende bad, påføres Super Berry Body Oil for at indkapsle fugt og nære huden. Denne lette olie er blandet med økologisk chilensk hybenolie for at genoplive moden hud og forbedre udseendet af ar og strækmærker. Vi har også inkluderet en upcycled hindbærkerneolie og granatæbleolie, som er spækket med antioxidanter og essentielle fedtsyrer for at fremme cellefornyelsen og holde huden tonet og ungdommelig. Ligesom vores badeolie har kropsolien også en skøn 100% naturlig og allergenfri duft af bær.