Efterårsagtig Aromatic Wash fra Evolve

Genopfrisk og giv optimal pleje til huden med Evolves nye Pomegranate and Goji Aromatic Wash.

Gå vinteren i møde med den helt nye Pomegranate and Goji Aromatic Wash. Den forfriskende og dejligt frugtagtige formel indeholder naturlige duftnoter fra granatæble, pære, fersken, hindbær og citrus og efterlader huden frisk og velduftende.

Der er også blandet beroligende og nærende aloe vera ind i sæben, sammen med quinoa, der indkapsler fugten og holder den lige der, hvor den gør godt, uden at forstyrre balancen af naturlige olier i huden. Sæben kan bruges både som håndsæbe og som en herlig body wash til daglig brug

Det eksotiske super-bær, goji, er et utroligt nærende og righoldigt bær, som har været anvendt i årtusinder indenfor kinesisk og ayurvedisk medicin. Det beskytter mod antioxidanter og frie radikaler, samtidig med at det beroliger og nærer huden. Perfekt til vinterens vejrmæssige strabadser!

Quinoa - også kendt som afgrødernes grundsten hos inka-folket - betragtes som det perfekte kosttilskud, fordi det indeholder samtlige otte essentielle aminosyrer. Evolve benytter dette superfood i sæben fordi det fugter og indkapsler hudens egen fugt.

Aloe vera er med i sæben fordi det har enestående beroligende egenskaber. Men det renser og opfrisker også, og efterlader huden med en dejlig blød fornemmelse.

Alt i alt en perfekt partner til vinterhud! Pomegranate and Goji Aromatic Wash kan bruges af selv de allermest sensitive hudtyper.