Den blødeste og mest præcise påføring

ILIAs nye børster. Denne samling af 5 forskellige børster, hjælper med at hæve niveauet for påføring af din makeup.

Alle børsterne er omhyggeligt lavet ved hjælp af bæredygtige materialer for at give dig den absolut blødeste og mest præcise påføring.

ILIAs børster gør arbejdet med både creme og pudder til en ubesværet rutine. Hver børste er specielt designet til at lette påføringen og forbedre finishen.

Alle fem er lavet af den fineste taklon.

Perfection Buff Brush: Et alsidigt værktøj, der gør brug af makeup lettere. De tætpakkede børstehår fordeler let både cremede og mere flydende produkter på huden, hvilket giver en glat finish.

Blending Brush: En alsidig og kan bruges til at blende øjenskygge i og omkring øjenhulerne. Det bæredygtige træskaft komplimenteres af en lækker, fyldig børste, der også kan bruges til at påføre highlighter i ansigtet.

Shadow Brush: Har et fladt, konisk hoved, der er designet til at hente den perfekte mængde produkt, der skal fordeles jævnt på øjenlågene. Fremstillet med et bæredygtigt træskaft.

Finishing Powder Brush: Designet til problemfrit at blende og fordele pudder til et naturligt look. Det bæredygtige træskaft komplimenteres af en afrundet, fyldig børste, der er perfekt til at fordele løst såvel som fast pudder ud på huden.

Complexion Brush: Designet til let at påføre og fordele produkt på huden, inklusive steder, der ellers er vanskelige at nå. Det bæredygtig træskaft komplimenteres med bløde børstehår, der er lavet af syntetiske fibre.