En innovativ cocktail af vitaminer

Det er ikke nyt, at vi har brug for at tilføre vitaminer til kroppen for at trives bedst muligt, men hvorfor fodrer vi ikke også huden?

Evolves nye Bio-Retinol + C Booster er ligesom sundt syltetøj med vitaminer, så du kan behandle og pleje din hud optimalt. Bio-Retinol + C Booster er fyldt med 100% naturlige ingredienser og den nærende og oliebaserede blanding virker som en supercharger, der øger udstrålingen og fugtoptaget, hvilket giver dig en fantastisk glød.

Hvorfor bør jeg bruge det?

Hvis du er på udkig efter et produkt, der genopfrisker kedelig og træt hud, vil vi anbefale Bio-Retinol + C Booster. For den hjælper med at øge udstrålingen, alt i mens du plejer din hud.

Evolve bruger Bakuchiol, som er en naturlig og funktionel analogi af retinol, hvilket betyder, at den leverer de samme anti-aging fordele som retinol, herunder mindre synlige rynker og pigmentforandringer. Samtidig forbedres elasticiteten, men uden irritation.

Hvad gør produktet anderledes?

Den nærende booster har blandet bio-retinol og C-vitamin sammen i ét produkt. Evolve har gjort det muligt ved at bruge et oliebaseret C-vitamin, der ikke oxideres så hurtigt. Dette betyder, at du får fordelene ved to fantastiske ingredienser i én flaske.

Da det er en oliebaseret booster, trænger den dybere ind i huden end vandbaserede produkter. Vandbaserede produkter trænger ikke igennem hudens lipidlag på samme optimale måde, da olie og vand ikke blandes, så ved at bruge en oliebaseret sammensætning, har Evolve gjort det muligt for aktivstofferne at trænge dybere ind og nære huden bedre.

Hvordan bruger jeg det? Hvis du vil prøve Evolves Bio-Retinol + C Booster, kan du bare påføre 1-2 dråber af olien i din normale fugtighedscreme. Alternativt kan du påføre 1-2 dråber direkte på dit ansigt og massere nænsomt ind.

Hvad indeholder den?

C-vitamin og bio-retinol kombineres i denne innovative cocktail af vitaminer, der hjælper med at super-charge kedelig og træt hud, ved at lysne pigmentforandringer, forbedre celleomsætningen, øge kollagenniveauet og nedtone synlige alderstegn.

I nyheden er der brugt bakuchiol, en 100% naturlig retinol-analog, som leverer retinol-lignende aktivitet uden negative bivirkninger.

Som en naturlig form for A-vitamin indeholder hybenolie bio-retinol, der booster den trans-retinsyre, som fremmer produktionen af kollagen og elastin.

Bakuchiol

En 100% naturlig retinol-analogi. Fungerer ligesom retinol, der nedtoner synlige linjer og pigmentforandringer og øger fastheden og elasticiteten, uden at irritere. Øger kollagenproduktionen og forbedrer generelt hudens sundhedstilstand.

Økologisk Hybenolie

Rig på essentielle fedtsyrer (omega-6 og -3). Nedtoner synlige alderstegn og holder huden sund og tilpas fugtet. Rig på bio-retinol. Hyben øger celleomsætningen og nedtoner synligheden af vævskader/ar.

C-Vitamin

Evolves stabile og fedtopløselige C-vitamin trænger tre gange bedre ind, end vandopløselig C-vitamin. Booster hudens sundhed og udseende, ved at øge cellernes levetid og øge hudens fugtoptag og kollagenproduktion. Booster udstrålingen ved at sænke melaninproduktionen.