Næring. Fugt. Komfort.

Giv dine læber et nærende og fugtende bad og omfavn dem med komfort med ILIAs nye Balmy Gloss Tinted Lip Oil. Aktive niveauer af hyaluronsyre og en blanding af kraftfulde botaniske aktivstoffer giver dybdevirkende fugt hver gang du bærer den. Læberne føles øjeblikkeligt mere fyldige, mere glatte og lækkert bløde, med en naturlig, blank glans, der smelter sammen med et afmålt stænk farve. Begrebet “glatte og bløde læber” når nye høj-der.

Den fyldige, tonede læbeolie er fyldt med blandt andet dybdevirkende hyaluronsyre og vigtige fugtgivende ingredienser, der efterlader læberne bløde, glatte og alt andet end klæbrige.

Du finder den nye Balmy Gloss i 6 forskellige farver.

Du kan enten anvende Balmy Gloss alene eller ovenpå din andre ILIA produkter. Balmy Gloss Tinted Lip Oil går særligt godt med et let lag Color Haze Multi Use Pigment eller Color Block High Impact Lipstick. Fordel let med en finger for en afdæmpet og naturlig effekt. Anvend derefter Balmy Gloss ovenpå for en fantastisk glat finish.