Gå efter guldet

Opnå en strålende og helt igennem magisk glød med den nye Bio-Retinol Gold Mask fra Evolve Organic Beauty.

Denne smukke gyldne maske kan påføres på alle hudtyper og bør virke i 5-10 minutter, før den tilsættes vand, der på magisk vis omdanner den til en smuk glimmermælk, der let skylles væk.

Forbered huden på magiske aftener med Evolves Bio-Retinol Gold Mask, blandet op med en bæredygtig bio retinol-analog fra planten bidens pilosa (en art af brøndsel), der har en udglattende effekt på huden, udfylder de fine linjer, stimulerer kollagensyntesen og får huden til at fremstå yngre, så du får en strålende gløde.

Den fantastiske ingrediens efterlader dig med en gylden og strålende hud, idet den øger type 1-kollagenproduktionen med op til 24% og nedtoner synligheden af rynker med op til 36% uden at forårsage irritation. Og i modsætning til retinol, der kan gøre din hud mere sensitiv overfor solen, kan Evolves Bio-Retinol Gold Mask bruges om dagen og i sommermånederne, så du kan bære din strålende glød hele året.

Den naturlige og økologiske sammensætning indeholder også hybenolie, der gør huden mere levende og forbedrer elasticiteten. Hybenolie er en rig kilde til naturlig bio retinol, der nærer og øger den cellulære omsætning.

Med denne spændende lancering kan du iøvrigt være forvisset om, at “all glitter really is gold”, da vi har indsamlet vores særlige, gyldne magi fra en bæredygtig kilde.