Evolve your body wisdom

At være bevidst om kroppen og dens behov betyder, at vi er i stand til at forbinde den med vores medfødte intelligens, som har udviklet sig igennem årtusinder. Det er denne bevidsthed, der har hjulpet os i generationer med at søge basale livsnødvendigheder, som sikkerhed, føde og at finde den rigtige livspartner.

Hos Evolve tror de på, at målrettet arbejde med kroppen giver os mulighed for at optimere vores sundhed og vitalitet, hvilket hjælper os godt på vej til topformen.

Den nye 360 Smoothing Body Contour er det seneste skud på stammen i Evolves ’Age Smarter’ 360-serie.

Produktet arbejder i harmoni med kroppen, hvilket gør at vi kan føle os trygge og møde sommeren med fuld styrke og velvære. Den dejligt duftende og nærende produktsammensætning kan masseres ind på huden to gange om dagen som en del af en hjemlig wellnessrutine. Du vil føle dig frisk og godt tilpas hver dag.

Den fløjlsagtige konsistens opstrammer og toner huden ved hjælp af blandt bæredygtigt maca. Det er blandet op med AHA’er for at øge den cellulære fornyelse og nænsomt udglatte og blødgøre huden. Det giver dig et herligt boost af selvtillid, fordi kroppens egen, naturlige ældningsproces understøttes på smukkeste vis. Det er netop det hele 360-serien handler om.

Du vil i øvrigt opleve, at den håndlavede 360 Smoothing Body Contour har en beroligende effekt på huden, hvilket er yderligere med til at øge følelsen af wellness velvære i det daglige.

Pink Salt Lake bioaktiver fra de spanske Pink Salt Lakes har beroligende egenskaber og hjælper med at udglatte keratosis pilaris (små knopper, der ofte findes bag på armene), samt berolige rødmen og irritation i huden, særligt efter behandlinger, som eksempelvis voksning.

Denne seneste tilføjelse til Evolve Organic Beautys serie af produkter er det perfekte hjemmespa-redskab, der gør det muligt for dig at arbejde med din krop, samtidig med at du skaber ro og balance i sindet.

Prøv det af og gå sommeren i møde med masser af velvære.