Din tonede SPF vil aldrig blive det samme igen

ILIA lancerer nu Super Serum Skin Tint.

Et rent, let dækkende, tonet mineralsk SPF 30-serum med klare hudplejeegenskaber. Din tonede SPF vil aldrig blive det samme igen.

Denne unikke sammensætning blander makeup, hudpleje og solbeskyttelse sammen til ét let trin: et vægtløst serum, der efterlader din hud som hud bør føles og ses. Med SPF 30-dækning via ikke-nano zinkoxid (der beskytter huden mod UVA, UVB, UVC, blåt lys og infrarødt) i hele 18 nuancer.

Super Serum Skin Tint er fremstillet med en blanding af hyaluronsyre, plantebaseret squalene og niacinamid. Den udjævner hudtonen, blødgør fine linjer og tørrer ned til en naturlig, sund finish. Men dette superserum stopper ikke her: det skaber også en naturlig barriere for din hudpleje - holder på fugten og udjævner fine linjer med op til 200%. Desuden er produktet silikonefrit, duftfrit, indeholder ingen kemiske filtre, ingen olie og er non-komedogent.