Nyt til øjne og læber

Evolve lancerer stolt deres helt nye 360 Eye and Lip Contour, som en del af deres 360-serie, der understøtter en yndefuld aldersproces og passer naturligt på huden i alle livets faser. 360-konceptet håndterer ikke kun fine linjer og rynker, men også pigmentforandringer, tekstur og teint.

Det seneste biome-venlige produkt er sammensat af en forfriskende probiotisk blanding, der også inkluderer grøn te, granatæble og koffein, for at gå målrettet efter mørke rande og poset hud - lidt ligesom en god nats søvn på flaske. Probiotika plejer de gode bakterier på og i huden, og øger hudens naturlige forsvar mod forurening, styrker barrieren og dulmer eventuel inflammation. Denne probiotiske blanding er klinisk testet og godkendt til at reducere poser og mørke rande.

Den nyeste tilføjelse til serien er også lavet med sacha inchi peptider, peruvianske superfoods, der har hjulpet de gamle inkaer med at blive mere end 100 år gamle. I 360 Eye and Lip Contour fastholder og udglatter de huden, og reducerer rynkernes udseende med op til 36%, så huden føles tonet, for en mere ung og frisk teint.

Evolve har også inkluderet en lavmolekylær hyaluronsyre, en højteknologisk naturlig ingrediens, der arbejder dybt inde i huden for at fugte. Giver en mere fyldig hud og øger kollagenproduktionen. Den nærende creme kan let duppes ind i den fine hud omkring øjne og læber, der normalt har tendens til at vise de første alderstegn, idet den ikke skaber fugt i sig selv, men derimod arbejder proaktivt med kroppen, som en del af vores moderne og gennemtænkte 360-koncept .