Beautytendenserne efterår og vinter 19/20

Der vil altid være nogle beauty-rutiner og makeup-looks, som er in. De røde læber eller en gennemfugtet hud er noget, som man aldrig går galt i byen med. Hvert år er der dog nogle tendenser, som er kendetegnede ved netop den periode, som vi befinder os i. Derfor vil vi hos Plan Organic give dig et indblik i disse tendenser, så du ved, hvad du skal kigge efter dette efterår og den kommende vinter. Denne sæson er især kendetegnet ved, at vi alle skal blive lidt mere modige med makeuppen.

En gennemfugtet hud

Naturlig skønhed har været in i nogle år, men denne sæson er især den gennemfugtede hud blevet in. En gennemfugtet hud giver nemlig ansigtet helt naturlige highlights, når lyset fanger. At highlighte huden de steder, hvor lyset naturligt fanger har længe været in, men nu skal det gerne være helt naturligt. Det kan dog hjælpes på vej gennem makeup.

SKAB LOOKET: The Organic Pharmacy og John Masters har begge fugtmasker, der giver din hud den helt optimale dosis fugt. Og selvom de ikke er udviklet som fugtmasker, så kan både Gentle Cleansing Melt fra Evolve Beauty og Nourish Cleanser fra S5 Skincare efterlades på huden som en fugtmaske. Lad dem sidde i 10 minutter – vask den af, og nyd din gennemfugtede hud. Synes du ikke, at din naturlige shine er nok, kan du bruge ILIA Liquid Light Serum Highlighter til at fremhæve de steder, hvor lyset falder naturligt.

60'er inspirerede øjenvipper

ILIA LIMITLESS LASH MASCARA from ILIA Beauty on Vimeo.

I 60’erne begyndte kvinder at påføre mascara på både de øverste og nederste øjenvipper. Vipperne skulle være lange og fyldige, og især falske øjenvipper i alskens farver og længder prægede dette årti. Denne sæson må øjenvipperne også gerne få nogle ekstra lag med din yndlingsmascara.

SKAB LOOKET: Med ILIA Limitless Lash Mascara kan du skabe både længde og volumen. Børsten på denne mascara er valgt ud blandt 100 forskellige, så der er en side til at give volumen og en side til at dele vipperne op. Giv den gas med lagene!

Vilde øjenbryn

Essential Brow Gel from ILIA Beauty on Vimeo.

Øjenbryn har længe været i fokus. Især efter verden fik øjne for topmodellen Cara Delevingne’s store, buskede øjenbryn. Denne sæson er ”statement” øjenbryn også en af beautytendenserne. På flere runways hos de store modehuse som Prada og Chanel var øjenbrynene helt afblegede – hvad end de er store og buskede eller helt afblegede, så skal de sætte et statement, så der bliver lagt mærke til dem.

SKAB LOOKET: Hvis ikke du har helt mod på at afblege dine øjenbryn, så kan ILIA Essential Brow Gel være med til at skabe lidt større og buskede bryn. Denne Brow Gel kan sætte dine bryn, som du vil have det, samt give dem både fylde og farve.

Glitter Glam

Behøver vi at sige mere end Saturday Night Fever, før du ved, hvad vi mener? Denne sæson kan der ikke komme nok glitter på hverken øjenlåg, negle eller læber. Det er jo perfekt, når vi går ind i en tid med både julefrokoster og nytårsfest.

SKAB LOOKET: Hos Kester Black er der er farver til hver en fest. Farven Dasher passer godt til efterårets og vinterens fester, da der er skruet op for glitter og glam med en lækker rosegold farve.

Den røde læbestift

ILIA CLOR BLOCK LIPSTICK from ILIA Beauty on Vimeo.

Elizabeth Arden leverede røde læbestifter til stemmeretsforkæmpere i USA i 1912, som skulle symbolisere at kvinderne var stærke og uafhængige. Derfor blev rød hurtigt den mest populære farve i især 1920’erne – og lige siden har den røde læbestift været populær. De røde læber giver et sofistikeret og modigt look, som aldrig er til at tage fejl af.

SKAB LOOKET: Hos ILIA er der en vifte af røde læbestifter. Color Block High Impact Lipstick kan give dig netop det look, du ønsker. Nuancerne går fra en dyb vinrød til den klassiske røde, som for eksempel FLAME.

Det punkede look

Denne sæson er det punkede look in igen. Vilde eyeliner-streger og smokey eyes er perfekte til efterårets og vinterens fester. Du kan gøre det modigt med streger ved både vippekant og globelinje, eller med enten en farvet eller glimmer-eyeliner ved vippekanten. GO CRAZY!

SKAB LOOKET: ILIA giver dig mulighed for at skabe looket med enten Clean Line Gel Liner eller Clean Line liquid Liner.