Spa-dag: Et velfortjent break i en tætpakket hverdag

Hos Plan Organic har vi verdens sejeste kunder og forhandlere. I er uden tvivl hverdagens helte, men selv for superhelte kan tiden kan føles for knap til, at man husker at forkæle sig selv. Vi ved nemlig, at I hver især har super travlt med hver jeres passion, hverdag og familieliv, hvor døgnets timer hurtigt kan løbe op.

Derfor sætter vi i denne måned fokus på spaoplevelser, der netop er sat i verden for at give dét, man behøver allermest i en tætpakket hverdag: Afslapning. Selvforkælelse. Og et åndehul midt i al ræset.

Spaoplevelser kommer i mange former, men blot fordi det føles som ren luksus, behøver det ikke at koste dig en halv månedsløn. Lav dit eget hjem om til en udsøgt spaoase og nyd godt af de mange gavnlige effekter, som ægte selvforkælelse hjemme i dine vante omgivelser bærer med sig.

Start ud med en grundig rens af dit ansigt, din krop og dine lokker. Det er nemlig uendeligt vigtigt ind imellem at komme til bunds i det skidt, der samler sig fra makeuprester, forurenede luftpartikler og hverdagens stress og jag. Anvend en økologisk og dybdevirkende rens tilsat lindrende ingredienser, der aktivt kommer til bunds i urenhederne og skaber et rengjort udgangspunkt for din resterende spaoplevelse. Den økologiske Gentle Cleansing Melt fra Evolve Beauty efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet. Husk også dine lokker, som du med fordel kan forkæle med en shampoo tilsat de ingredienser, som vil gavne netop din specifikke hårtype. Her kan vi foreslå dig en af varianterne fra bæredygtige og økologiske John Masters Organics, der har specialsyet deres ingredienssammensætningerne helt uden brug af kemikalier og kunstige tilsætningsstoffer

Det er nu blevet tid til et varmt, dampende bad, hvor hele din krop varmes godt igennem. Lad dine muskler og eventuelle ømheder i kroppen lindres af vandets stråler, mens du tager dig godt af din hud og dit hår. Snup en god scrub med dig under bruseren, der løsner døde hudceller og lader huden ånde på ny. Vælg en finkornet variant til dit ansigt, hvor din hud er ekstra sart. Til kroppen kan du med fordel vælge en grovere variant, som renser din hud i dybden.

Efter badet er det en god idé at følge op med en god og nærende ansigtsmaske, som du bør lade virke på huden i 15-20 minutter. På den måde når din hud at suge al den fugt og næring til sig, som den har behov for. Også når det gælder ansigtsmasker bør du vælge en variant, der passer til netop din hudtype. Oplever du at have bestemte udfordringer med din hud, herunder tørhed, fedtet hud, urenheder eller manglende glød, kan du med fordel blande din egen maske af ingredienser, der målrettet retter op på netop din udfordring.

Hos Odacité kan du finde en række opskrifter, der hjælper dig godt på vej. For at afhjælpe din specifikke hududfordringer er det foruden en nærende ansigtsmaske helt essentielt at huske et godt serum. Hos S5 finder du en række avancerede, økologiske hudplejeprodukter, der er intelligent designet til at afhjælpe netop dine hudproblemer. Dit serum skal påføres inden din almene hudcreme, da det arbejder i hudens dybere lag og dermed forsegles af din overliggende creme.

Glem ikke det sidste touch i din hudplejerutine. Forkæl dit ansigt, din kop og din sjæl med blødgørende, økologiske cremer, der smelter sig ind i din hud og efterlader den blød, plejet og velfugtet. Hos Plan Organic har vi et bredt udvalg af bæredygtige, naturlige hudprodukter og kun fantasien, din smag og dit temperament sætter grænserne for, hvilke økologiske lækkerier, du skal have stående på badeværelseshylden.

Følelsen af velvære udspringer dog ikke kun fra de hud- og hårplejeprodukter, du vælger at anvende til din spaoplevelse. For at opnå fuldt ud afstresset krop og sind, er det nødvendigt at aktivere alle dine sanser. Tænd rigeligt med levende lys omkring dig, og vælg gerne dem med aromatisk duft, der stimulerer både syns- og lugtesans. Forkæl dig selv med et glas bobler eller en blød, sund smoothie (find Evolve Beautys bud på den skønneste veganske smoothie lige her) og servér dit yndlingsudvalg af frugter på et fad med mørk chokolade, så det er lige til at nippe af.

En hjemmearrangeret spaoplevelse er dog ikke den eneste mulighed, du har for at opnå fuld følelse af velvære. Er du mere til at lægge din krop i en andens hænder, kan du hente masser af fordele for krop og sind ved at investere i en professionel behandling. Undersøgelser viser, at når vi modtager berøring fra andre mennesker, udsender vores krop stærke signaler til hjernen, der akut udløser en beroligende og afstressende følelse i din krop og dit sind. Når du eksempelvis får en massage frigives de kemiske stoffer serotonin og oxytocin, der giver en øjeblikkelig følelse af lykke og velvære. Det kan derfor sagtens betale sig at investere i en professionel behandling, hvis du har brug for et ekstra skud energi og glæde her i den mørke vintertid. Vælg en behandler der anvender økologiske og bæredygtige spaprodukter for en udsøgt oplevelse af velvære, hvor ikke kun kroppen, men også din gode samvittighed kan gå glad og tilfreds hjem fra oplevelsen.

Hvad end din spabehandling foregår hjemme eller ude, bør du altid slutte den af med at finpudse dine negle. Læg en holdbar lak i en smuk farve, der gør dig glad – og som i det efterfølgende dage kan minde dig om, hvor god en beslutning det var at prioritere dig selv for en stund.

Vi hos Plan Organic ønsker dig en luksuriøs, afslappet, grøn og energifyldt stund til selvforkælelse. Du om nogen fortjener det!