Ny Silver Shampoo fra Sanotint

Sollys og luftforurening er ofte årsag til uønsket gulning af blondt hår, som efterhånden mister den strålende og smukke glans man ser i nyligt farvet hår og håret kan godt få et mat og lidt trist udseende. Selv bleget hår, hvis det udsættes for sollys over længere tid, kan få en gullig og unaturlig farve.

Til at pleje og nære bleget, farvet og gråt hår kommer her den nye Silver Shampoo fra Sanotint, mærket der har fokuseret på wellness til håret i over tredive år.

Silver Shampoo hjælper med at fjerne uønskede refleksioner og neutraliserer det typiske gule pigment, som over tid er karakteristisk for lystfarvet hår, bleget hår eller hår med striber, der nærmest får en strågul farve. Men takket være virkningen i ​​Silver Shampoo, vil håret ikke længere være trist og mat og ej heller se unaturligt ud. Det vil derimod være skinnende og smukt.

Silver Shampoo virker også på hvidt og gråt hår, idet det modvirker tab af pigment, forbedrer den naturlige sølvfarve og eliminerer enhver gulning af denne type hår.

Vores nye shampoo indeholder ekstrakter af blåbær, viol og orkidé, der er kendt for deres antioxidante egenskaber, der beskytter håret mod skadelige virkninger fra frie radikaler og andre eksterne faktorer. Desuden sikrer den nye Silver Shampoo nænsom rens og en dejlig fornemmelse af blødhed i håret, der gør det nemt at få børste eller kam igennem.