Superfood - også til huden

Superfoods er generelt kategoriseret ved at man har kunnet påvise, at visse naturlige ingredienser, frugter eller grøntsager har særlig gavnlig effekt på eller i kroppen. Gavnlig effekt ved at kunne erstatte mere konventionelle og/eller kunstige ingredienser, hvorved man samtidig undgår mange uheldige bivirkninger.

Hos Evolve har man i flere år forsket meget i netop naturlige ingredienser, og ved hjælp af den nyeste forskning bliver man konstant bedre til at få det bedste ud af de ingredienser naturen nu engang kan levere. Dette gøres i praksis ved at man simpelthen isolerer de enkelte aktivstoffer og arbejder med at finde de bedste kombinationsmuligheder med stoffer fra andre naturlige ressourcer. Ved at udnytte naturens egen synergi kan man således udvikle nye produkter og løsninger, der gavner ad naturlig vej.

I forlængelse af dette kan vi nu præsentere Superfood 360 Serum med inchi, maca og cacay.

Det er et anti-aging serum, baseret på Evolves “Age Smarter 360” koncept. Age Smarter tager sig naturligt af huden i alle livets faser og arbejder proaktivt med kroppen for at understøtte en smuk og naturlig ældning. En Age Smarter 360-behandling tackler ikke kun de fine linjer og rynker, men også pigmentforandringer, fasthed og glans.

Det nye letvægts serum kan anvendes til alle hudtyper og i enhver alder. Den avancerede sammensætning er fyldt med højeffektive og naturlige ­superfood produkter, der giver omfattende hudbeskyttelses- og anti-aging fordele, herunder forbedring i rynkedybde og fasthed.

Det nye serum er 99% naturlig og 81% økologisk.