Soleil Toujours vender op og ned på det du ved om solpleje

Traditionelt har mineralske solfiltre været forbundet med en hvid, cremet og lidt tyk konsistens. Imidlertid har moderne teknologi forbedret tekstur og finish, som nu giver mere behagelige og effektive solcremer. Soleil Toujours’ produkter bruger den nyeste og mest avancerede mineralske solcreme teknologi. Det giver lette, rene og naturlig solpleje, der vil ændre vores opfattelse af solcreme.

Mineralske solblokkere, som er dem der findes i alle Soleil Toujours produkter, er skabt af to naturlige mineraler, der er udvundet fra jorden: titandioxid og zinkoxid.

De kaldes fysiske solfiltre, fordi de ikke trænger gennem huden og går ud i blodbanerne, men afskærmer og nedbryder UV-strålerne ved kontakt. Når de anvendes begynder de at arbejde med det samme, og er mere stabile end kemiske filtre.

Nu om dage handler effektiv solpleje også om hudpleje der styrker og genopbygger hudens forsvar, og sikrer at alderstegn og pigmentforandringer holdes i skak.

En sund og smuk hud fortjener ordentlig beskyttelse. Soleil Toujours revolutionerer den måde hvorpå vi hidtil har oplevet solpleje og skaber optimal harmoni mellem kroppen og solen. Vores avancerede sammensætninger kombinerer bredspektret, mineralsk UV-beskyttelse med de mest avancerede og genopbyggende antioxidant og anti-aging løsninger. Den perfekte kombination mellem effektiv solpleje og optimal hudpleje gør, at hvert produkt styrker hudens forsvar på flere niveauer. Soleil Toujours beskytter, genopbygger og booster hudens sundhed og immunforsvar.

Serien bygger på tre beskyttelsesniveauer:

UV-BESKYTTELSE

Vores mineral-baserede solcreme skaber et kraftfuldt skjold mod solen, som er den primære årsag til for tidlig ældning og hudsygdomme.

ANTIOXIDANTER

Vores patenterede EcoSun Complex bygger på omhyggelig research af avancerede antioxidanter, der nærer og styrker hudens dybere lag.

ANTI-AGING

Vores avancerede anti-aging ingredienser arbejder for at reducere synligheden af fine linjer og rynker og bidrager til at øge produktionen af kollagen og til at udjævne pigmentforandringer i huden.