International Recycling Day - en god sag som vi gerne sætter fokus på

Naturligvis er det produkternes indhold, virkning og generelle kvalitet der er i fokus når vi vælger hvilke brands vi skal samarbejde med her hos Plan Organic. Bæredygtighed, etik og gennemsigtighed er også afgørende parametre.

Under bæredygtighed ligger tillige genbrug af ressourcer.

Plan Organic samarbejder med masser af brands hvor emballagen består af genanvendte ressourcer. Der er absolut ingen grund til at fælde flere træer til produktion af papir. Og kloden har så rigeligt med plast allerede, at vi sagtens kan genbruge det vi allerede har. Glas genbruges også med stor succes til gavn for klodens mineral-reserver.

Vi synes det er noget der giver rigtig god mening.

Så når vi eksempelvis trykker brochurer og anden kommunikation til kunderne foregår det naturligvis på genbrugspapir. Papiret er ikke bleget med klor og der er ikke brugt kemikalier for at få det til at se fint og glat ud. Istedet oplever læseren at papiret virker lidt mere rustikt. Det er så tilfældigvis også “in” lige for tiden. Det er vi selvfølgelig glade for, men den dybere mening er for os langt vigtigere:

Spar på ressourcerne og tænk bæredygtighed ind i hele produktions- og distributionsleddet!

Når du som kunde modtager varer fra os er de pakket i papkasser af genbrugsmateriale, ligesom fyld og eventuel plast i forsendelsen altid er så miljøvenligt, som det nu er muligt.

Det er de små ting i dagligdagen der tæller, og selvom en tryksag eller pap-emballage af genbrugspapir kan virke som en bagatel, så er det de mange små tiltag der i sidste ende gør den store forskel.

Bak op om INTERNATIONAL RECYCLING DAY. Tænk i genbrug og bæredygtighed når du handler!