Et nyt mirakel fra Evolve

Med sit indhold af maca, AHA og effektive plantekollagener eksfolierer Evolves helt nye Miracle Mask og strammer op på en nænsom måde, der giver huden en fantastisk udstråling. Udskillelsen af døde hudceller, samt dannelsen af nye styrkes markant og sikrer at man efter få behandlinger vil opleve mærkbare og fremfor alt synlige resultater.

 

VIGTIGSTE INGREDIENSER

NATURLIGE ALPHA HYDROXY ACIDS - AHA

AHA hjælper med nænsomt at fjerne døde hudceller fra overfladen af huden, hvilket får den til at fremstå glat og strålende. AHA hjælper tillige med at binde væske, skabe fylde og udglatte. Vores frugtkompleks indeholder glykolsyre fra sukkerrør sammen med mælkesyre, citronsyre, malinsyre og vinsyre fra blåbær, appelsin, citron og sukker sirup.

PERUVISK MACA

Maca stimulerer celle fornyelsen og har været brugt gennem århundreder i peruvianske stammer, til at øge energi og udholdenhed og til at dæmpe udseendet af rynker samtidig med at klarhed og udstråling får et boost.

PAPAYA-EKSTRAKT

Papaya er en fremragende kilde til vitamin A og papain. Virker som en naturlig eksfoliator, der hjælper med at fjerne døde hudceller.