Evolve præsenterer: Hyaluronic Eye Complex

I en krævende og travl hverdag, hvor alle livets facetter og forpligtelser skal gå op i en højere enhed, er der mange der kender til at huden omkring øjnene er noget af det første der bærer synlige tegn på træthed, tørhed og mangel på elasticitet.

Evolve Organic Beauty har i flere år udviklet på en øjencreme, der går målrettet efter trist og slap hud, samt mørke rande omkring øjnene.

Svaret er Hyaluronic Eye Complex!

Med sit indhold af hyaluronsyre, der er kendt for at kunne holde på op til 1000 gange sin vægt i vand, får huden et kraftigt boost af fugt og de fine linjer strammes op. Stamceller fra tuberose virker effektivt mod rynker, væskeophobninger og mørke rande, og er således med til at sikre en glat og ensartet teint med en fantastisk udstråling. Som prikken over i’et indeholder cremen også ekstrakt fra agurk, der har en kølende og opfriskende effekt.

Med den praktiske roll-on dispenser gøres påførringen nem og enkel, altid med den rette dosering. Hyaluronic Eye Complex er Evolves bedste bud på en naturlig og helt igennem sikker øjencreme, der gør en afgørende forskel, præcis der hvor det er nødvendigt.