Evolve Beauty vinder priser

Et af vores seneste skud på stammen her hos Plan Organic, Evolve Organic Beauty, fortsætter med at vinde internationale priser. Det lille Hertfordshire firma, som insisterer på at lave tingene i hånden, og på at hvert eneste produkt der forlader produktionen skal efterses af et team-medlem, der endda sætter sit navn på, har for alvor bidt sig fast blandt ledende branchefolk.

Det er der en rigtig god grund til: Evolve Beauty er økologisk skønhedspleje når det er allerbedst. Og der gåes ikke på kompromis med noget. Alle ingredienser giver mening og sikrer, at du som bruger får den mest skånsomme og effektive pleje du kan. Dette endda uden at det behøver at koste en formue.

For det er netop det Evolve kan: Få økologi, effektivitet og pris til at gå op i en højere enhed! Altsammen til fordel for brugeren! Dig?

Følgende priser og nomineringer er netop blevet tildelt Evolve Organic Beauty:

Vinder: Best Natural/Organic Skincare Brand - UK

Vinder: Best Daily Moisturiser for Normal Skin (Daily Renew Facial Cream)

Vinder: Best Face Mask All Skin Types (Radiant Glow Mask)

Vinder: Best Cleanser (Gentle Cleansing Melt)

Finalist: Best Daily Serum (Hyaluronic Serum 200)