Evolve Organic Beauty præsenterer serum til uren hud

Evolve Beauty grundlægger Laura Rudoe har selv i mange år lidt af uren, følsom og irriteret hud. Derfor har hun og teamet bag Evolve serien lagt mange kræfter i den nye Rainforest Rescue Blemish Serum.

Laura forklarer:

"Jeg ved, hvor følsomt og ømt udsat hud kan være, så da jeg udviklede dette produkt valgte jeg klinisk dokumenterede, men blide og naturlige ingredienser, der dæmper synligheden pletter, modvirker blokerede porer og reducerer overproduktion af talg.

SUPERFOOD SUPERSTARS

Ingredienser fra regnskoven i Amazonas er kernen i Rainforest Rescue Serum. En kraftig blanding af den antioxidant-rige Acai og den rensende Copaiba reducerer forekomsten af ​​pletter med op til 42%, synligheden af blokerede porer med op til 72% og olieproduktionen med 65%.

Laura uddyber omkring stofferne i produktet:

“Jeg har også medtaget en naturlig form for salicylsyre, som er en beta-hydroxysyre, der øger hudens naturlige eksfoliering. Stoffet findes også i naturlig pilebark-ekstrakt.”

""" Sådan bruger du produktet:

  • Påføres på renset hud to gange om dagen, inden du bruger din fugtighedscreme
  • Bruges som behandling på stedet til at modarbejde et bestemt problem, så snart du føler at det er ved at udvikle sig.
  • Anvend serummet som en hel overflade (eller T-zone hvis huden er kombineret) behandling for at afbalancere olieproduktionen og arbejde på synligheden af blokerede porer

Tak for din hjælp

Vi har arbejdet på Rainforest Rescue Serum med en fantastisk gruppe af testere fra vores panel, som har hjulpet os med at teste og gøre klar til lancering.

Her er et par udtalelser:

"Ikke mange økologiske / naturlige produkter passer til min hud, men dette serum er fantastisk!" Emma

"Første gang jeg prøvede og testede serummet blev jeg virkelig meget imponeret" Vicky

"Føles fantastisk selv under makeup" Eliana