Absolut renhed, godt håndværk og en masse glæde introduceres nu i Danmark

Vi er stolte af at kunne præsentere det prisvindende brand, <a href=/maerker/evolve">Evolve Organic Beauty, i Danmark.

Evolve er håndlavede, økologiske og naturlige hud-, krops- og hårprodukter. Alt hvad de skaber, er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden.

Alle produkterne er veganske, testes ikke på dyr og laves i små serier for at sikre det højeste niveau af friskhed.

Evolve blev grundlagt for at gøre det lettere for dig at være sund og grøn i hverdagen.

HVAD GØR EVOLVE TIL NOGET SÆRLIGT?

ABSOLUT RENHED

Evolves skønhedsprodukter er nogle af de reneste og mest naturlige og økologiske produkter, du kan finde. Produkterne er sammensat efter anerkendte økologiske standarder, og Evolve er helt åbne om hvor naturlige og økologiske de er - det er skrevet på forsiden af hvert eneste produkt i sortimentet. På grund af fokus på at overholde disse standarder vil du ikke finde nogen skadelige stoffer i produkterne.

HØJEFFEKTIVE SUPERFOODS OG NATURLIGE AKTIVSTOFFER

Evolves produkter er proppet med gennemtestede høj-effektive superfoods og naturlige aktiv-stoffer. De blandes med de reneste naturlige olier og smørstoffer for at skabe produkter af højeste kvalitet, der kan nære og pleje huden.

GODT HÅNDVÆRK

Alle produkterne er lavet i hånden i små portioner i Evolves studie i Hertfordshire, England af deres dedikerede produktionsteam. Dette gør produkterne til nogle af de mest friske på markedet, hvilket giver dig det maksimale udbytte af de naturlige aktivstoffer.

LIDT GRØNNERE

Alle flaskerne er lavet af genbrugsmaterialer og er genanvendelige - enten genbrugsglas eller genanvendt PCR-plast.

EN MASSE GLÆDE

De unikke produkter er fyldt med lækre dufte og teksturer for at gøre dine daglige skønhedsrutiner lidt mere behagelige. Produkterne er også designet til at arbejde med hudens naturlige processer og respektere skrøbelig og sart hud.

NÆNSOM MOD SART HUD

Alle produkterne er lavet med naturlige ingredienser. Mange af Evolves kunder har sart hud og de melder tilbage, at produkterne virker beroligende på deres hud. Huden fremstår sundere og uden irritation. Produkterne kan endda bruges på børn.