Plan Organic støtter Montebello med naturlig og bæredygtig solbeskyttelse

Montebello ligger i Spanien og er en del af Region Hovedstadens tilbud til patienter fra hele landet med behov for genoptræning.

Sol, varme og rolige omgivelser kan være altafgørende faktorer for en vellykket genoptræning efter operation og/eller alvorlig sygdom. Men det også vigtigt at bruge en fornuftig solcreme, der ikke indeholder kemiske tilsætningsstoffer, parabener og syntetisk parfume. Kroppen skal bare beskyttes så godt som muligt, uden yderligere stress.

Bare Republic, som produceres af en af verdens førende producenter af bæredygtig og naturlig solbeskyttelse, er det perfekte match til patienterne på Montebello. Og selvfølgelig støtter vi op omkring patienternes genoptræning og vej til at blive raske igen.

Vi har derfor doneret et parti solbeskyttelsesprodukter fra Bare Republic til en værdi af 177.000,- danske kroner, som vi er sikre på vil være til god gavn for patienterne. Partiet indeholder såvel SPF 30 og SPF 50 solcremer, læbepomader og naturligvis også After Sun Lotion.

Plan Organic er stolte over at kunne bidrage til patienternes ophold på Montebello og ønsker god bedring!