John Masters Organics lancerer nu Hair Mask til normalt hår

Gennem snart to årtier har John Masters Organics ligget helt i front når det gælder innovative, bæredygtige og økologiske plejeprodukter til hud og hår. Produktpaletten er løbende blevet udvidet efterhånden som der er udviklet produkter af tilstrækkelig høj kvalitet. Nu lanceres så en ny Hair Mask til normalt hår.

Hvad er det og hvordan virker det?

Den økologiske kur dit hår længe har trængt til!

Den silkebløde, fyldige hårmaske er udviklet med flere egenskaber i tankerne: At give håret en perfekt fugtbalance, reparere spaltede spidser og endelig at stimulere hovedbunden. Ideel til normalt hår. En super nem måde at holde håret skinnende og luftigt, samtidig med at du får en sund hovedbund på mindre end fem minutter.

Hvad er der i?

Den helt naturlige sammensætning er lavet med 84% økologiske ingredienser, herunder 40% økologisk rosenvand. Vores rosenvand er så potent, at man næsten får en eksplosion af næringsstoffer, hver gang man bruger det.

Andre økologiske ingredienser omfatter aloe, glycerin, abrikoskerneolie, ekstrakt af padderok, irsk mos ekstrakt, quinoafrø ekstrakt, geraniumbladolie, kamilleolie og sød appelsinolie.

Oveni den fantastiske duft tilbyder den potente blanding af rosenvand og abrikoskerneolie en mængde næringsstoffer, fugt og naturlig genopbygning.

Flere detaljer om de vigtigste ingredienser:

Økologisk rosenvand: Genopbygger den tabte fugt og gør håret mere håndterbart, glat, strålende og sundt. Anti-inflammatoriske egenskaber hjælper også med at reducere skæl og stimulere hovedbunden. Der bruges 8.700 rosenblade til hver 148 ml flaske økologisk rosenvand og 3.600 rosenblade til hver 59 ml flaske. Det er en utrolig koncentration af næringsstoffer, hver gang du bruger det.

Økologisk abrikoskerneolie: Spækket med linolsyre - en Omega-9 fedtsyre, Vitamin A, C og E, og antioxidanter, der har blødgørende egenskaber, som gør at hår og hovedbund føles blødere og lettere at håndtere.

Hydrolyseret hvedeprotein: Giver unikke fugtighedsgivende egenskaber med afbalancerende og filmdannende fordele, der generelt giver håret bedre volumen.

Økologisk quinoafrø ekstrakt: Nærer både hår og hovedbund. Trænger ind i hårets cortex, hvor det hjælper med at reparere spaltede spidser. Rig på mineraler, herunder calcium, jern og fosfor. Forsegler fugt i hovedbunden og modvirker skæl og tørhed.

Fremstillet uden sulfater, parabener, GMO'er, DEA'er, MEA'er, TEA’er, samt kunstige farver og dufte. Glutenfri. Vegan.

Hvor kommer ingredienserne fra?

Indkøb af bæredygtige ingredienser på en socialt ansvarlig måde er en meget vigtig prioritet hos John Masters Organics. Her er lidt om oprindelsen:

Økologisk rosenvand: Roserne er opdrættet i Bulgariens Rose Valley, et bølgende landskab kendt som verdens fineste område til dyrkning af roser af højeste kvalitet på grund af dets optimale klima, jordbundsforhold og geografiske egenskaber.

Økologisk abrikoskerneolie: Hentet i Indien og Kenya hos lokale landbrug.

Økologisk quinoafrø ekstrakt: Dyrket i Colorado’s Rocky Mountains, USA.

nHvordan dufter det?

Frisk og afbalanceret duft af abrikos og blomstrende roser.

Anvendelse Kom en passende mængde i rent, vådt hår fra rod til spids. Lad virke i 3 til 5 minutter. Skyl grundigt. Bruges to gange om ugen for blødt, skinnende og sundt hår.

Andre tips

Bland en håndfuld af hårmasken med en hvilken som helst John Masters Organics balsam for at øge fugtinfusionen, når du vasker og plejer dit hår.