Herban Cowboy lancerer helt ny produkttype

Herban Cowboy lancerer tre nye deo-sprays til serien af bæredygtige dufte!

Hos Plan Organic har vi gennem flere år haft en lille, men eksklusiv serie af deosticks og dufte, som en trofast fanskare er meget begejstrede for. Det er produkter med ren samvittighed og så de er biologisk nedbrydelige.

De nye deo sprays indeholder ingen aluminium og tørrer hurtigt og sikkert. Det minimerer risikoen for plamager på tøjet.

Hele tre nye sprays ser nu dagens lys og kan supplere serien af sticks: Dusk, Forest og Sport. Tre vidunderlige dufte til manden på farten og fingeren på pulsen. Det er dufte baseret på naturlige ingredienser, med stilsikre, eksklusive og subtile undertoner, der holder hele dagen igennem. De tre nye spray dufte findes allerede som sticks og er særdeles populære.