Den første ECOCERT COSMOS certificerede selvbruner nogensinde

Efterspørgslen på økologiske og naturlige produkter er stigende, og naturligvis (!) er det noget vi kan lide! Vi er derfor glade for  at kunne introducere den første Ecocert COSMOS certificerede Sunless Tan produktserie nogensinde.

På grund af stor efterspørgsel efter en sund selvbruner fra vores kunder og ikke mindst fra skønhedsindustrien, satte COOLA sig for at gøre det! Ikke alene er den nye kollektion fyldt med gode og hudvenlige ingredienser, der giver den smukkeste gyldne glød du nogensinde har oplevet, den er også fri for GMO, veganervenlig, ikke testet på dyr (selvfølgelig ikke!), fri for parabener, uden parfume og Ecocert COSMOS certificeret.

Hvad betyder denne certificering egentlig mere præcist? Vi håbede du ville spørge! Læs videre for at finde ud af alle fordelene ved denne certificering, og hvorfor vi har arbejdet så hårdt for at skabe dette produkt til dig!

Hvad betyder Ecocert COSMOS, og hvorfor betyder det noget?

For det første kan COSMOS-standarden bruges af enhver virksomhed eller producent, der ønsker at producere og markedsføre økologisk eller naturlig kosmetik efter de højeste standarder. For at gøre dette, skal de ansøge et autoriseret certificeringsorgan, som så vil foretage en grundig revision af drift og produktion, for at sikre, at alle kravene i standarden er opfyldt. Det drejer sig blandt andet om følgende:

Overordnede principper:

  • Fremme brugen af rodukter fra økologisk landbrug, med respekt for biodiversitet
  • Bruge naturressourcer ansvarligt og respektere miljøet
  • Bruge forarbejdningsmetoder og fremstillingprocesser, der er rene og respekterer den menneskelige sundhed og miljøet
  • Integrere og udvikle konceptet ”grøn kemi”

Oprindelse og forarbejdning af ingredienser:

  • Vand – skal overholde hygiejniske standarde
  • Mineraler og ingredienser af mineralsk oprindelse – skal være af naturlig oprindelse og må blot ændres med enkle kemiske reaktioner
  • Fysisk forarbejdede agro-ingredienser – kan være af plante, animalsk eller mikrobiel oprindelse, men ingen GMO, ikke kritisk truede arter, kun ingredienser afledt af (ikke dele af) dyr
  • Kemisk behandlede agro-ingredienser – samme som ovenfor, og de kemiske behandlinger skal overholde principperne om grøn kemi. De deraf følgende ingredienser skal overholde strenge begrænsninger i relation til toksicitet og biologisk nedbrydelighed
  • Andre ingredienser – en meget begrænset liste af konserveringsmidler og visse andre ingredienser, samt petro-kemiske dele er tilladt og gennemgås regelmæssigt under hensyntagen til tilgængeligheden af cceptable alternativer.

Kort sagt, er COSMOS standarden opsat for at beskytte både forbrugere og forhandlere mod produkter der er forkert mærket som ”økologisk” eller ”naturlig”. COOLA stræber efter at opretholde de højeste standarder med hele vores serie af solplejeprodukter.

Vi er super glade for at levere en smuk, sund, øko-certificeret glød til din hud! Du bliver rigtig glad for den smukke farve du udvikler med vores gyldne blanding af arganolie, C-vitamin, hibiscus og kamille-ekstrakt.

Og vi håber du vil blive lige så besat af vores solprodukter som vi selv er!