Nya Green Ceremony Cleanser från Odacité

Den helt nya ansiktsrengöringen från Odacité förenar den ädla vetenskapen om te, renhet, respekt, harmoni och lugn medinnovation och kunskap från den ekologiska hudvårdsvärlden.

Produkten är baserad på spirulina och matcha och är i grunden ett kraftigt pulver som bara behöver tillsättas i vatten för att kunna användas. Så fort det blandats med vattnet så bubblar ett skum upp. Skummet rengör och ger ifrån sig näring i form av vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Green Ceremony Cleanser innehåller även aloe vera och honung. Båda är kända för att ha helande och näringsrika egenskaper. Honung fungerar också som desinfektionsmedel, något som gör Green Ceremony Cleanser till en perfekt mild behandling av oren hud och akne.

Green Ceremony Cleanser är effektiv men samtidigt mild och kan användas flera gånger i veckan för en lysande och frisk hud.