Viktigt meddelande från STOP THE WATER WHILE USING ME!

Miljontals människor runt om i världen påverkas av bristen på vatten. Många måste ägna mycket tid och energi varje dag åt att skaffa dricksvatten, vilket ofta är av tveksam kvalitet!

Sedan företaget grundades har Kaya-Line Knust och hennes dedikerade team av anställda arbetat hårt för att rädda så mycket vatten som möjligt, till exempel genom att stänga av kranen då du borstar tänderna. Det kan verka som en liten sak men några sekunder här och där blir snabbt till minutrar som blir till timmar. Vi kan spara in på mycket vatten. Vatten som människor på andra delar av jorden behöver för att överleva.

Från och med idag 22:a mars – WORLD WATER DAY – och hela april, inklusive Earth Day den 22:a april, lägger vi extra fokus på temat med en vacker “regnbågsutgåva” av vår Lemon Honey Hand Soap 500ml. Texten “SAVE WATER IT MAKES RAINBOWS” säger allt… Regnbågsversionen är en del av vårt GOOD WATER PROJECT som syftar till att ge rent dricksvatten till utsatta områden runt om i världen.

10% av intäkterna från varje såld GOOD WATER PROJECTS EDITION går till våra vattenskyddsinitiativ. Vi vill till exempel med vårt nya WATER KIOSK-projekt leverera 5 000 liter rent dricksvatten till människor i Antananarivo i Madagaskar varje dag. En enda vattenpump/kiosk ger upp till 500 familjer rent vatten, garanterar jobb och främjar en hållbar lokal ekonomi.

STOP THE WATER WHILE USING ME! vill sätta fokus på att bevara de viktiga och vackra sakerna här på jorden. Vi kan inte rädda hela jorden, men vi kan alla göra något. Och på det sättet kan vår dyrbara planet återigen komma i balans.