TOP_logo_PNG

Det første apotek dedikeret til alt økologisk

 

Sundhed er udgangspunktet for alt det vi laver.

Effektive og højtydende økologiske ingredienser.

Rene og klinisk dokumenterede produkter.

Hvorfor økologisk?

 

Der findes over 100.000 menneskeskabte kemikalier der forurener vores miljø. 500 af disse antages at forstyrre hormonerne i vores krop. Mindst 300 er fundet i vores kropsvæv (herunder kræftfremkaldende stoffer og hormonforstyrrende kemikalier).

 

Reduktion af belastende giftstoffer

 

Pesticider er nogle af de mest giftige kemikalier, der findes i vores miljø og mange er blevet forbudt gennem årene. De har været forbundet med kræft, fødselsdefekter, immun- og respiratoriske defekter. Økologiske landbrugsstandarder tillader ikke anvendelse af syntetiske pesticider eller herbicider. I stedet anvendes naturlige metoder til bekæmpelse af skadedyr og sygdomme f.eks. gennemtænkte afgrøderotationer, naturlige rovdyr, der underbygger fødekæden, og udvikling af god jord og sunde afgrøder, som har udviklet en sund og naturlig modstand mod skadedyr og sygdomme.

 

Det giver flere næringsstoffer

 

Økologiske afgrøder og urter indeholder højere niveauer af næringsstoffer*. Aktive koldpressede eller essentielle olier udvundet af et økologisk udgangspunkt kan derfor levere overlegne resultater i forhold til ikke-økologiske, konventionelle produkter.

 

Det er godt for miljøet

 

Pesticider påvirker dyrelivet og miljøet ved enten direkte forgiftning, forstyrrelse af økosystemerne eller forurening af vandløb. Økologisk landbrug respekterer og tilskynder på den anden side et mangfoldigt dyreliv. Genetisk modificerede afgrøder og ingredienser er forbudte.

Rent og klinisk testet

 

Økologi

 

Vi er en Ecocert godkendt producent. Ecocert er et certificeringsorgan for økologiske ingredienser og produkter med meget strenge retningslinjer for ægtheden af ingrediensernes økologiske oprindelse. Økologiske standarder dækker en lang række problemer. Disse omfatter dyrevelfærd, energieffektivitet, bæredygtighed, fair trade, ingen børnearbejde og landbrugets velfærd. Økologiske ingredienser er tillige underlagt strenge ikke-GMO-bestemmelser.

 

Dermatologisk testet

 

Formålet med dermatologiske tests er at vurdere produktets kompatibilitet med huden. Dette opnås gennem kontrollerede tests på en række frivillige. Sådanne test udføres under tilsyn og evalueres af en hudlæge.

 

Ecocert godkendte konserveringsmidler

 

Brug af konserveringsmidler er en nødvendighed for produktets sikkerhed og opretholdelse af effektivitet og ydeevne. Vores produkter anvender en kombination af sikre, naturlige og syntetiske Ecocert godkendte konserveringsmidler, såsom ekstrakt af økologiske grapefrugtkerner, alkohol udvundet af økologisk rug (anvendes i små mængder, der ikke irriterer eller udtørrer huden), kaprifolie mv.

Økologi med top performance

 

De højtydende produkter fra The Organic Pharmacy er designet til at levere både øjeblikkelige og mere langsigtede fordele.

 

Bioaktive stoffer i perfekt synergi – klinisk testede og dokumenterede

 

Vores hudpleje omfatter traditionelle, innovative og klinisk dokumenterede resultater. Fra veldokumenterede kosmetiske urter, i en kvalitet egnet til madvarer, som perikum, morgenfrue eller hyben, blomster- og aloevand og kraftige antioxidanter. Vi anvender de bedste og mest effektive sammensætninger i deres allerbedste former, som eksempelvis tredobbelt hyaluronsyre.

 

Designet af eksperter i vort eget laboratorium ved hjælp af vores eksperter indenfor kosmetik, homøopati og botanik, så de individuelle bestanddele i de enkelte produktsammensætninger både supplerer og forstærker hinanden og leverer synlige resultater.

 

Potentialet i gode råvarer

 

Et ekstrakt fra den samme ingrediens kan komme i forskellige kvaliteter med forskellige niveauer af næringsstoffer, der påvirker dets effektivitet, kan forekomme. Mange af de råvarer vi bruger, er af fødevarekvalitet (egnet til konsum) og specielt lavet til os.

 

Ekspert udvindingsprocesser fra friske planter (fx maceration eller superkritisk ekstraktion ved anvendelse af CO2) øger aktivernes styrke. De samme tinkturer vi bruger i vores medicinske urteprodukter anvendes også i høje koncentrationer i vores hudplejeprodukter. Vitaminer og kosmetologiske ingredienser fra naturlige kilder er med til at forbedre produktkvaliteten yderligere.

 

Vi benytter os udelukkende af betroede leverandører. Men hvert parti i så store mængder af planteekstrakter kan have små variationer i farve og lugt – et resultat af varierende sollys, nedbørsmængde osv. Det understreger blot skønheden ved økologisk dyrkede ingredienser og påvirker ikke produkternes overordnede kvalitet eller ydeevne.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.